Batchforce review

Informatie

  • Batchforce
  • online productiedienst
  • Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen
  • opgericht in 2015
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

  • service@batchforce.com
  • https://www.batchforce.com/nl/
Bekijk website

Batchforce review

Rapid '54 review

Batchforce is een pionier in digitale CNC-productie en biedt sinds 2015 wereldwijde toegang tot hoogwaardige CNC-manufacturing, inclusief gespecialiseerde diensten zoals CNC draaiwerk. Hun platform maakt het eenvoudig voor klanten om CNC-onderdelen, waaronder RVS lasersnijden, te bestellen met een belofte van uitmuntende kwaliteit. Hun geavanceerd algoritme kiest de meest geschikte leveranciers uit, wat leidt tot snelle, gepersonaliseerde offertes binnen 48 uur.

De focus op klanten

Batchforce’s beheerde inkoopservice met toegewijde specialisten wordt hoog gewaardeerd door klanten. Zo benadrukken Claudia en Paz, respectievelijk uit een medisch mkb-bedrijf en een hardware-startup, de efficiëntie, klantgerichtheid, en de volledige controle die ze ervaren tijdens het gehele productieproces. Deze mix van digitale expertise, wereldwijde leveranciersnetwerken, en focus op klanttevredenheid maakt Batchforce tot een leidende speler in de sector van digitale CNC-fabricage.

Andere diensten

Batchforce biedt een scala aan diensten gericht op het ondersteunen van bedrijven, ingenieurs en inkopers. Ze richten zich op het beperken van risico’s in de toeleveringsketen, het assisteren bij ontwerpbeslissingen, en het helpen maken van de juiste keuzes. Hun online fabricagedienst levert producten van hoge kwaliteit binnen de snelst mogelijke levertijd, gebruikmakend van intelligente inkoop- en sourcingtechnologieën.

Flexibiliteit is een kernaspect van hun dienstverlening, waarbij Batchforce direct betrokken is bij de behoeften van de klant en gegevens uit processen en machines gebruikt om de juiste beslissingen te nemen

Meest gewaardeerde beoordeling

Zowel zakelijk als privé een aantal onderdelen via Batchforce laten produceren. Goede service, ruim aanbod in materialen en de kwaliteit is altijd goed.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle, duidelijke hulp
  • Duidelijke communicatie
  • Fijn personeel

De specialiteit

Een belangrijke specialiteit van Batchforce is hun geavanceerde online fabricagedienst, die zich richt op het leveren van hoge kwaliteit CNC-productie binnen de snelst mogelijke levertijd. Door gebruik te maken van intelligente inkoop- en sourcingtechnologieën, verzekert Batchforce dat ingenieurs en inkopers precies kunnen produceren wat nodig is, wanneer het nodig is. Deze aanpak is niet alleen efficiënt, maar zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van de risico’s in de toeleveringsketen, waardoor Batchforce een cruciale partner is voor bedrijven die streven naar tijdige en kwalitatief hoogstaande productieoplossingen.

Bekijk de website!
Batchforce review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Batchforce je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere We are over the moon en Megasolar review

Bekijk de reviews van deze bedrijven