logo Driving School Heerlen

Informatie

  • Driving School Heerlen
  • Rijschool
  • Weerterveld 75, 6231 NC
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving School Heerlen review

Rapid '54 review

Driving School Heerlen biedt kwaliteit rijlessen aan in Heerlen en omgeving. Voor zowel automatische en handgeschakelde auto’s, ben je bij Drivingschool Heerlen aan het juiste adres.

Driving School Heerlen onderscheidt zich verder door het aanbieden van competitieve prijzen, Engelstalige lessen en door de vrije keuze tussen een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

De eerste les is altijd gratis. Ook is het mogelijk om een spoedcursus of opfriscursus te volgen bij Driving School Heerlen. Van begin tot eind wordt je persoonlijk begeleidt en ondersteund. Het leren in je eigen tempo staat voorop.

Beoordeling Driving School Heerlen

Driving School Heerlen heeft o.a. recensies staan op Google van klanten die zich positief uitspreken over de gevolgde rijlessen. Met meer dan 50 beoordelingen die daaruit voortvloeien weten ze de maximale score te behalen van 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Beveel deze rijschool ten zeerste aan, geweldige instructeurs en de lessen zijn uitstekend, en je gaat in het tempo dat bij je past. Marco was een geweldige instructeur en hielp me de eerste keer voor mijn examen te slagen” – Tevreden klant (Harry)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Aandachtige instructeurs
  • Engelstalig
  • Stelt op gemak
  • Geschikt voor Expats
  • Persoonlijke begeleiding
  • Hoog slagingspercentage

Engelstalige lessen volgen

Voor iedereen beschikbaar
Bekijk de mogelijkheden
Driving School Heerlen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving School Heerlen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Driving School Sittard en Rijschool in Eindhoven.

Bekijk de reviews van deze bedrijven