kalm logo

Informatie

 • Kalm
 • Webshop
 • Sint Annaweg 3, 8161 HH Epe
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kalm review

Rapid '54 review

Kalm streeft naar een uitgerust Nederland en België. Vandaag de dag liggen een groot aantal mensen ’s nachts wakker en komen ’s ochtends vermoeid uit bed. Eind 2018 is Kalm op zoek gegaan naar een oplossing en al snel stuitten zij op de verzwaringsdeken. In Amerika is dit al een razend populair product, maar in Nederland en België werd dit product met name alleen in de zorg gebruikt. Kalm wilt hier verandering in brengen, want zij zien de positieve meerwaarde voor vele mensen. Begin 2019 zijn zij daarom ook begonnen met het zoeken naar fabrikanten en inmiddels hebben ze een product op de markt op trots op te zijn.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bedankt Kalm voor de heerlijke deken! Vooral met deze koude dagen is het heerlijk om een verzwaarde deken te hebben. Daarnaast ben ik heel blij met de goede service. Mijn bestelling was na 1 dag al binnen en toen ik vragen had, werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Kortom, een aanrader!.” – Tevreden klant (David)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Aanbevolen door slaapcoaches
 • 100 nachten proefperiode
 • Gratis verzending & retournering
 • Verbetering van je slaap
 • Uitstekende kwaliteit
 • Vriendelijke service

Slaap sneller, dieper en beter.

Slaap kalm.

Kalm heeft de oplossing wat betreft slaapproblemen. Met een verzwaringsdeken van kalm val je sneller, dieper en beter in slaap. Op die manier kun jij de volgende uitgerust uit bed stappen. Dat heeft niet alleen op jezelf een positief effect, maar ook op de mensen in je nabije omgeving. Uitgeruste mensen presteren namelijk niet alleen beter, ze zijn ook een stuk vrolijker én bereiken hun doelen vele malen sneller.

Bij Kalm is het zelfs mogelijk om hun verzwaringsdeken eerst 100 dagen uit te proberen. Ben je niet tevreden? Dan kun je deze gratis retourneren én krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Betere service kun je bijna niet krijgen.

Begin je dag vol energie, betere focus en minder stress.
slaap
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kalm je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Massage Gun en Telefoonhoesje.

Bekijk de reviews van deze bedrijven