logo buro van rooijen

Informatie

 • Buro van Rooijen
 • Tuinarchitect
 • Avenue Ceramique 160

  6221 KX Maastricht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Buro van Rooijen

Rapid '54 review

Buro van Rooijen is de plek waar je terecht kunt om jouw droomtuin te realiseren. Ze hebben een team van exclusieve tuinarchitecten en landschapsontwerpers die ervoor zorgen dat jouw perfecte tuinontwerp wordt gecreëerd met daarbij een totaalervaring zodat jij een uniek en op maat gemaakt tuinontwerp krijgt dat alles bevat wat jij belangrijk vindt.

Beoordeling Buro van Rooijen

Klanten van Buro van Rooijen zijn positief over de samenwerking, de creatieve ideeën van het team, zorgen voor net dat ene extraatje om de tuin compleet te maken en Buro van Rooijen is een echte aanrader!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Buro Van Rooijen heeft onze complete voor en achtertuin vervangen en met een prachtig resultaat. Roderick heeft leuke ideeen en heeft juist dat extra om je als klant gewaardeerd te voelen. We zijn erg blij met het resultaat!! Verder een perfekte aftersales en de betrokkenheid blijft. Zelfs een paar later. Een echte aanrader!!!.” – P. Bouten

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professioneel
 • Creatieve ideeën
 • Oog voor detail
 • Deskundige adviezen
 • Goede service
 • Kwaliteit

Luxe zwembaden bij Buro van Rooijen

Voor velen is een zwembad in de tuin een vorm van echt genieten. Bij Buro van Rooijen hebben we een groot assortiment aan luxe zwembaden van het merk Starline. Wij zijn officieel Starline dealer en kennen daarom de ins en outs van alle Starline zwembaden in ons assortiment. We hebben verschillende formaten, zodat er in iedere tuin een passend zwembad in past! Bij Buro van Rooijen creëren wij een totale tuinbeleving inclusief een kwalitatief bijpassend zwembad.

Bekijk hier onze luxe zwembaden
luxe zwembad met mooie tuin
Review Softwash Limburg

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Drinks4You je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijd bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op In d’Ardennen en Hof de Brulle.

Bekijk de reviews van deze bedrijven