Informatie

  • Webdesign kaart
  • Online dienstverlening
  • Mauritskade 55C, 1092 AD Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Webdesignkaart review

Rapid '54 review

Webdesignkaart is een online platform dat opdrachten koppelt aan de beste lokale webdesigner. Het is een onafhankelijke website met een breed netwerk aan webdesigners door heel Nederland. Je kunt als opdrachtgever met een divers aantal opdrachten zoeken naar een geschikte webdesigner in jouw buurt. Zo kun je bij Webdesignkaart terecht voor het laten maken van een webshop of een website in WordPress, maar ook voor een volledige op maat gemaakte website kan Webdesignkaart je helpen.

Webdesignkaart zorgt voor een win-win situatie. Zo weten webdesigners op deze site zeker dat ze opdrachten krijgen aangeboden die passen bij hun kennis en vaardigheden. Aan de andere kant bespaart de opdrachtgever tijd en geld doordat er doelgericht gezocht wordt naar de beste webdesigner in de buurt. Zowel de webdesigner als de opdrachtgever heeft dus baat bij het gebruik maken van deze website.

De voordelen van Webdesignkaart voor opdrachtgevers is dat je altijd 4 gratis en vrijblijvende offertes hebt om uit te kiezen. Zo krijg je dus niet maar één webdesigner toegewezen en kun je zelf nog kiezen om tot een goede match te komen. Je weet daarbij zeker dat deze 4 offertes van webdesigners aansluiten op de opdracht die jij hebt gegeven.

Beoordeling Webdesign kaart

Webdesign kaart staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8/ 5 op basis van meer dan 191 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“We werden geadviseerd om deze website te bekijken. De prijzen voor de website die we hebben ontvangen waren vele malen goedkoper dan de indicatie van iemand uit de buurt. Direct aanbevolen aan kennissen!” – Nicolaas Driessen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Lokale webdesigners
  • Gratis offertes
  • Razendsnel vergelijken
  • Atijd 4 offertes voor designers in de buurt
  • Ook maatwerk websites mogelijk
  • Je hoeft niet meer zelf te zoeken

Wie is Webdesignkaart?

Webdesignkaart is een online platform dat uitermate geschikt is voor het vinden van een webdesigner voor diverse opdrachten. Webdesignkaart koppelt opdrachten aan webdesigners in de buurt. Deze website zorgt voor een goede aansluiting van de opdracht en webdesigner. Zo kun je als opdrachtgever altijd kiezen uit 4 verschillende offertes die allemaal aansluiten op opdracht. De webdesigner weet daarnaast zeker dat de aangeboden opdracht aansluit op zijn of haar kennis en kwaliteiten.

Webdesignkaart is een onafhankelijke website die het vinden van de juiste webdesigner in de buurt een stuk makkelijker en sneller maakt.

Ontdek Webdesign kaart
Webdesignkaart
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Webdesign kaart je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere VPN Nederland en Digital movers.

Bekijk de reviews van deze bedrijven