De witte keizer tandheelkunde

Informatie

  • De witte keizer tandheelkunde
  • Dienstverlening
  • Vissersdijk 227, 3011 GW Rotterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De witte keizer tandheelkunde review

Rapid '54 review

De Witte Keizer Tandheelkunde is gelegen in het centrum van Rotterdam en is een moderne tandartspraktijk. Bij de Witte Keizer Tandheelkunde staat heldere voorlichting, service en hoge kwaliteit voorop bij elke patiënt. Tevens staat hygiëne hoog in het vandaal bij de Witte Keizer Tandheelkunde en werken daarom met de nieuwste sterilisatieapparatuur.

Beoordeling De witte keizer tandheelkunde

De Witte Keizer tandheelkunde heeft 23 zorgkaart Nederland reviews. Uit de beoordelingen van de recensies die ze hierop krijgen, halen zij een gemiddelde score van 4,6/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Bij mij ging het om zeurende pijn van de verstandskies, waarvoor wortelkanaalbehandeling nodig was. De meeste mensen schrikken van dat woord, maar bij deze praktijk hoeft het helemaal niet. De voorlichting was uitgebreid en de behandeling was helemaal pijnloos, uitgevoerd door kundige specialiste en zorgvuldige assistente. Na de behandeling hebben wij weer samen naar de foto’s gekeken: er waren vier kanalen, vrij complex. Een week na de behandeling is het nog steeds prima; ik had ook geen pijn in de dagen na de behandeling, alleen wat gevoeligheid, wat was normaal. Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen.” – Petra

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Hoge kwaliteit tandheelkundige zorg
  • Goede service
  • Heldere voorlichting
  • Verschillende specialisten
  • Kundig en professioneel
  • Vriendelijk en persoonlijk

Over De Witte Keizer Tandheelkunde

De Witte Keizer Tandheelkunde werkt samen met een ruim portfolio van verschillende tandtechnici. Iedere tandtechnici heeft zijn of haar eigen specialisme, waarmee ze hoogwaardige kwalitatieve service kunnen leveren. Hun tandtechnici zijn up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Met de moderne praktijk van De Witte Keizer Tandheelkunde proberen ze een toegankelijke en fijne sfeer voor alle patiënten te creëren.

Bekijk De Witte Keizer Tandheelkunde
De witte keizer tandheelkunde
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mondzorg Dordrecht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Mondzorg Dordrecht en Duravert.

Bekijk de reviews van deze bedrijven