Informatie

  • TravelAround
  • Dienstverlening
  • Londenstraat 100, 3541 CB Utrecht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website!

Over Travel Around

XTRN-IT review

Travel Around is een jonge en dynamische reisorganisatie die zich richt op avontuurlijke rondreizen voor nieuwsgierige jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar. Opgericht in 2022 door Ronald Izendooren, een veteraan in de reisindustrie met meer dan twee decennia ervaring, biedt Travel Around unieke ervaringen die verder gaan dan de traditionele toeristische paden. De organisatie legt de nadruk op duurzaam reizen en culturele integratie, waarbij lokale reisbegeleiders de deelnemers meenemen op een ontdekkingsreis naar onbekende bestemmingen. Onder het motto ‘Explore the Unknown’ stimuleert Travel Around zijn reizigers om buiten hun comfortzones te treden en de wereld op een authentieke en respectvolle manier te ervaren.

Uitgebreide beoordeling

Duurzaamheid en lokale impact: Een sterk punt van Travel Around is hun inzet voor duurzaamheid en positieve lokale impact. Het gebruik van lokale gidsen niet alleen verrijkt de reiservaring door authentieke inzichten en toegang tot minder bekende locaties, maar ondersteunt ook lokale economieën. Hun betrokkenheid bij milieubehoud en sociale projecten, zoals herbebossing en het beschermen van biodiversiteit, toont een echte toewijding aan verantwoord reizen.

Doelgroep en gemeenschapsgevoel: De focus op een specifieke leeftijdsgroep (18 tot 39 jaar) zorgt ervoor dat de reizen bijzonder resoneren bij jongvolwassenen die op zoek zijn naar avontuurlijke en sociale ervaringen met leeftijdsgenoten. Travel Around creëert een gemeenschapsgevoel dat de sociale interactie en het plezier van de reizigers verhoogt.

Vrijheid en flexibiliteit: De reizen bieden een goede balans tussen georganiseerde activiteiten en de vrijheid voor reizigers om zelf op verkenning te gaan. Deze aanpak waardeert individuele vrijheden terwijl er ook gezamenlijke activiteiten zijn die de groepsdynamiek versterken.

Conclusie: Travel Around is een veelbelovende speler in de reiswereld, met een sterke nadruk op jeugdige energie, duurzaamheid en authentieke lokale ervaringen. Hun aanpak in het brengen van reizigers dichter bij de lokale culturen en natuur, samen met een sterke ondersteuning voor duurzame ontwikkeling, maakt ze een aantrekkelijke keuze voor jonge, milieubewuste avonturiers. Het opzetten van jongerenreizen is een zeer sterke kwaliteit van Travel Around

Meest gewaardeerde beoordeling

“Vanaf het moment dat ik mijn reis boekte met Travel Around, was ik onder de indruk van hun professionele aanpak en persoonlijke aandacht. Hun focus op duurzaamheid en het bieden van authentieke lokale ervaringen sprak me enorm aan, en ze hebben dit op elke mogelijke manier waargemaakt.” – Leon

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Lokale expertise
  • Gemeenschapsgevoel
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Duurzaam reizen
  • Flexibele reisopties
  • klantondersteuning

Op vakantie naar Albanië

Albanië is een verborgen juweel in Europa, bekend om zijn ongerepte natuur en rijke geschiedenis. Het landschap varieert van ruige, Alpenachtige bergen in het noorden tot idyllische stranden aan de Ionische Zee in het zuiden. Steden zoals Tirana en Gjirokastër tonen een mix van culturele invloeden in architectuur en keuken. Het land biedt een diepe duik in tradities, vooral in afgelegen dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Klik hier voor meer informatie!
Travel Around
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Travel Around je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere FITBOX en Stoïk.

Bekijk de reviews van deze bedrijven