FITBOX logo

Informatie

  • FITBOX
  • Webshop
  • Francis Baconstraat 5H – 6718 XA Ede
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website!

Over FITBOX

XTRN-IT review

FITBOX is al sinds jaar en dag een van de grootste bedrijven als het gaat om kerstpakketten en geschenken. Zo hebben zijn ze al sinds 2005 de #1 in duurzame, gezonde en originele kerstpakketten & geschenken. FITBOX staat bekend om het ontzettend gevarieerde assortiment. Zij gaan verder dan alleen een simpel kerstpakket, met hapjes en drankjes. FITBOX stelt hele geschenken samen waarmee je bijvoorbeeld sportief aan de slag kunt gaan! Zie bijvoorbeeld het Active kerstpakket. Deze kun je al kopen vanaf 29,95 euro. Hierin zit een veiligheidslampje voor tijdens het hardlopen, een luxe springtouw, sport oortjes voor je favoriete muziek én een activitytracker waardoor je direct ziet wat je hartslag is, welke snelheid je hebt en hoeveel calorieën je doet verbranden!

Het assortiment van FITBOX gaat nog veel verder, op de website hebben ze het onderverdeeld onder de volgende kopjes: Orgineel & Uniek, Gezond & Vitaal, Duurzaam & Bewust, Lekker & Gezellig, Actief & Sportief én Wellness & Relax. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een volledig vegetarisch kerstpakket kopen kopen!

Zelf samenstellen

Wat FITBOX doet onderscheiden ten opzichte van de andere, is toch wel het feit dat je hier ook zelf je eigen kerstpakket kunt maken. Dit idee heeft FITBOX bedacht, doordat ze zagen hoe ingewikkeld mensen het vinden om een cadeau te vinden voor bijvoorbeeld hun leukste collega. Doordat je het volledig kunt omzetten naar je eigen smaak, kun je ook rekeninghouden met eventuele dieetwensen zoals bijvoorbeeld alcoholvrij, halal, glutenvrij of andere allergieën. Daarnaast om het helemaal een exclusief kerstpakket te maken, kun je er ook een persoonlijke kerstkaart aan toevoegen. FITBOX doet deze helemaal ontwerpen, vanaf de foto tot aan de tekst. Verder hoef je nog maar één ding te doen: het uitkiezen van de allerleukste producten die jij wilt hebben in het pakket. Doordat je het zelf doet samenstellen, kun je ook binnen je eigen budget blijven!

Beoordeling van FITBOX

Klanten en partners waarderen het zeer hoe FITBOX te werk gaat. Op de verschillende review platforms krijgen ze dan ook een hoge waardering. Op Kiyoh krijgen ze bijvoorbeeld een zeer nette score van 8,8 uit 10 op basis van 236 beoordelingen. 98 procent van die beoordeling beveelt FITBOX dan ook aan, voor potentiele nieuwe klanten.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Risicoloos bestellen
  • Eigen voorraad
  • Sinds 2005 #1 in duurzaamheid
  • Flexibele bezorging
  • Laagste prijs garantie
  • Deskundig

Kerststress? FITBOX helpt je!

Dankzij de jarenlange ervaring van FITBOX weten ze precies hoe de kerstperiode ieder jaar doet verlopen. Hierdoor hebben ze altijd een ruim assortiment, waardoor je zelfs enkele dagen voor Kerstmis nog een pakket kunt bestellen. Ook hebben ze een flexibele verzorging. Als klant kun je helemaal zelf bepalen op welke locatie én op welke dag het pakket geleverd wordt.

Klik hier voor meer informatie!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als FITBOX je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere BrePen en ByVesper.

Bekijk de reviews van deze bedrijven