logo webmix

Informatie

 • Webmix
 • Online dienstverlening
 • Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond
 • Opgericht in 2012
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Webmix review

Rapid '54 review

Webmix is een webdesign bureau die verschillende diensten aanbiedt op het gebied van webdesign. Bedrijven kunnen bij Webmix terecht wanneer zij hulp nodig hebben bij grafische vormgeving, webdevelopment en webhosting. Het team bestaat uit jonge, creatieve en gepassioneerde mensen met een voorliefde voor websites.

Samen met de aanvrager stelt webmix een pakket op maat samen. Webmix heeft als visie om ervoor te zorgen dat het web in het voordeel van de klant werkt. Door gebruiksvriendelijkheid, efficiënte oplossingen en innovatieve techniek te combineren weet het webdesign bureau indrukwekkende websites te bouwen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Webmix

Webmix staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 22 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Webmix is een van de vaste partners in webdevelopment voor de maatwerk websites van onze klanten. Ook de Glair-website heeft Webmix ontworpen en ontwikkelt. Webmix kenmerkt zich door snelheid in support en uitvoering van projecten, adviseren vanuit hun uitgebreide kennis, maar vergeten hierin nooit rekening te houden met de specifieke wensen van de klant.” – Tevreden klant (Glair Marketing)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Maatwerk
 • Service van A tot Z
 • Vakkundige medewerkers
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle reactie
 • Goede ondersteuning

Hoge klanttevredenheid

24/7 bereikbaar

Webmix hecht veel waarde aan klanttevredenheid en staan daarom 24/7 klaar voor hun klanten. Goede bereikbaarheid en een snelle reactie staan bij hen hoog in het vaandel. Er wordt snel en professioneel met iedere vraag om gegaan, ook al is het maar een kleine vraag. Door de jarenlange ervaring met webhosting heeft Webmix weinig tot geen problemen met websites van klanten. Alles wordt 24/7 gemonitord om ervoor te zorgen dat alle websites optimaal blijven presteren. Webmix weet als geen ander dat een vraag over de website dringend kan zijn.

Word klant bij Webmix!
webdesign bureau
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Webmix je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bureau verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere View Glue en Apployed Nederland.

Bekijk de reviews van deze bedrijven