HR software

Informatie

 Apployed Nederland

 Online dienstverlening

 Spoorhaven 96, 2651 AV Berkel en Rodenrijs

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 010 478 28 78

 info@apployed.nl

https://www.apployed.nl/

Apployed Nederland review

Tegenwoordig gaat alles online. Papieren personeelsdossiers, Excel overzichten of rondslingerende verlofbriefjes, het is altijd weer een gedoe. Herken je deze situatie, dan kun je er het beste snel iets aan doen voordat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je niets doet, raak je namelijk het overzicht kwijt.

Het personeelssysteem van Apployed kan je helpen het overzicht terug te krijgen. Het personeelsysteem us makkelijk te gebruiken via de browser, maar ook via de app voor de medewerker en de manager. Met een personeelssysteem heb je altijd en overal inzicht in je medewerkers.

  • Inzichtelijker
  • Minder foutgevoelig
  • Toegankelijk
  • Tijdbesparend

De tevreden gebruikers van Apployed Nederland

Eenvoudig overzicht krijgen met de HR software

Doordat Apployed een volledig online personeelsysteem is, kun je gemakkelijk medewerkers toegang geven tot hun dossier. Medewerkers kunnen niet alleen hun eigen informatie inzien. Ze kunnen met de HR software ook verlofdagen doen, declaraties indienen, projecten aanmaken en hun loonstrook downloaden.

 

Met de slimme HR software kan je als manager eenvoudig alles verwerken rondom de medewerker, zoals declaraties, functioneringsgesprekken, gewerkte uren en projecten en verlof en verzuim.

 

Het personeelssysteem Apployed biedt dus alle functionaliteiten die je nodig hebt om je personeelsadministratie te beheren. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

HR software
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op