zomerbloemen Rotterdam

Informatie

  • ‘S zomers bloemen
  • Botanisch warenhuis
  • Boekhorststraat 44-54, 3032 AB Rotterdam
  • Reviewscore: 4,6/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

's Zomers review

Rapid '54 review

’s Zomers bloemen is een prachtige bloemenzaak waar je naast bloemen ook woonaccessoires kunt vinden. De bloemenzaak is gevestigd in een van de warenhuizen onder het oude Rotterdamse treinspoor. De warenhuizen zijn van binnen ruim, hoog en zeer karakteristiek. Naast de unieke locatie is de kwaliteit van ’s Zomers bloemen enorm goed. Dit zijn niet je gemiddelde marktkraam bloemen. Hier wordt bloemkunst verkocht!
Omdat er ook meubeltjes en woonaccessoires worden verkocht waan je je in een botanische binnentuin waar je toch een thuisgevoel ervaart. De prijs van de bloemen ligt iets hoger, maar daar krijg je enorm goede kwaliteit voor terug.

Naast een goede kwaliteit, heeft ’s Zomers een hele lieve klantenservice! Er wordt goed en professioneel gecommuniceerd met klanten. Online en offline kun je er via diverse kanalen terecht met feedback of vragen. Al met al is dit prachtig botanisch warenhuis een absolute top bloemist!

Beoordeling 's Zomers bloemen

’s Zomers heeft een reviewscore van 4,6/5 uit 87 reviews op Google. Daarin komen duidelijk een aantal kenmerkende pluspunten naar boven. Mensen zijn erg te spreken over het interieur van deze prachtige winkel. Het assortiment past erg goed bij elkaar. Bloemen, planten en woonaccessoires gaan goed samen en bied genoeg diversiteit voor mensen om langer in de winkel te blijven. De kwaliteit van deze zaak en haar producten is erg hoog. De prijs-kwaliteit verhouding sluit goed bij elkaar aan. Ze werken uitsluitend met de beste kwekers en het personeel is zeer kundig.  Dan is er natuurlijk nog Michael Zomers, die ongelooflijk goed is in het te woord staan van klanten. Hij behandelt mensen zeer professioneel en netjes. Zijn probleemoplossende vermogen laat zien dat ’s Zomers ernaar streeft om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wat een prachtige zaak! Je loopt naar binnen en je komt terecht in een oase van heerlijke geurtjes, prachtige bloemen en vriendelijk personeel! Ook als je niks koopt, is deze zaak écht een bezoekje waard! De Rotterdamse hofbogen zijn weer een stukje leuker geworden dankzij deze winkel!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kwaliteit
  • Prachtige Winkel
  • Vriendelijke medewerkers
  • Professioneel
  • Zeer goede klantenservice
  • Werken samen met de beste kwekers

Waarom raden wij 's Zomers aan?

Wij raden ’s Zomers aan omdat wij er alle vertrouwen in hebben dat je hier als klant goed geholpen wordt. De prijs kwaliteit verhouding klopt en de eigenaar doet enorm zijn best om de klant en zo goed mogelijke ervaring te geven van het begin tot het eind. De winkel zelf is een bezoekje waard.

Er zijn gelukkig veel leuke winkels in de hofbogen te vinden. Daar is ’s Zomers er 100% één van! De kwaliteit is supergoed omdat ze met de beste kwekers werken.

De bloemen zijn prachtig, maar ook als je voor een leuke shopervaring gaat, is dit je plek! Als je geen tijd hebt om langs te gaan in de winkel, neem dan een kijkje op de webshop. Ook daar zien we terug dat niets aan het toeval wordt overgelaten bij ’s Zomers.

Het is een prachtige website waarop de producten goed en zorgvuldig worden gepresenteerd. Er is overal over nagedacht en de branding is on point! Al met al hebben wij op alle vlakken vertrouwen in deze winkel.

Neem contact op
Zonnebloempje
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 's Zomers je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews die wonen en vrije tijd nóg leuker maken!

Wij hebben nog meer reviewpagina’s voor je klaar staan in de vrije tijd en wonen categorie! Zoals: DHCV review en Hotel Botterweck Review! We zien je daar!

Bekijk de reviews van deze bedrijven