DHVC

Informatie

 • DHVC
 • Wonen
 • Aalsterweg 224,

  5644 RJ Eindhoven

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over DHVC

XTRN-IT review

DHVC is een vastgoedbureau gericht op innovatie. Ze doorbreken het traditionele makelaars vak en brengen steeds iets nieuws. Veel makelaars gebruiken allemaal dezelfde strategie. Echter, bij DHVC snappen ze waar jij behoefte aan hebt als je een woning wil verkopen.
Doormiddel van het combineren van de online kanalen Funda, Facebook en Instagram, creëert het bedrijf meer potentiële kopers voor de klanten. DHVC is mede hierdoor de makelaar in Eindhoven met het grootste bereik.

Inforeview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling DHVC

DHVC staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4 / 5 op basis van meer dan 100 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ben zeer te spreken over deze club. Professioneel, betrouwbaar, goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Belangrijke punten als het gaat om diensten in de vastgoedservice. Kortom een goede partij voor zowel huurder als verhuurder!”– Tevreden klant Saskia

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • 1000+ woningtransacties in Eindhoven
 • Grootste volgersaantal op social media
 • Gepersonaliseerd posten op Funda
 • Technologie die het cruciale verschil maakt
 • Persoonlijk contact staat voorop

Een huis verkopen in Eindhoven

Wil jij ook jouw huis verkopen in Eindhoven? Bij DHVC plannen ze met kopers die geïnteresseerd zijn een bezichtiging in. Ze nemen hier de tijd voor en tonen ook daadwerkelijk interesse naar de potentiële koper. Zo krijgen zij een goed gevoel bij de woning. Het is natuurlijk logisch dat een makelaarsbedrijf alles weer over de staat en waarde van het huis, maar het echte verschil wordt gemaakt door te luisteren naar de wensen en behoeften van de potentiële koper.

Verkoop nu ook jouw huis in Eindhoven
Huis verkopen in Eindhoven
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als DHVC je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews over zorg op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje naar Philippen makelaardij.

Bekijk de reviews van deze bedrijven