bijtelling leaseauto

Informatie

  • Leaselinq
  • Auto lease
  • Marienhoef 8, 3851 ST Ermelo

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Leaselinq review

Rapid '54 review

Leaselinq vind een zakelijke leaseauto die bij je past door altijd de prijzen bij meerdere leasemaatschappijen te controleren. Hierdoor kunnen ze advies op maat geven. Daarnaast heeft iedere klant van Leaselinq een persoonlijk aanspreekpunt, daardoor bieden ze uitstekende persoonlijke service.

Leaselinq weet zich te onderscheiden van de concurrentie door het beste advies te geven. Ook de website maakt het gemakkelijk om contact op te nemen, maar biedt ook overzichtelijke en duidelijke informatie voor potentiële klanten.

Naast het vinden van geschikte zakelijke leaseauto’s biedt Leaselinq ook wagenparkbeheer aan. Dit is heel handig voor bedrijven met meerdere leaseauto’s. Zij hebben dit goed aangepakt met een duidelijke software waarmee je altijd en overal inzicht hebt in de brandstofkosten, leasekosten en berijdergegevens.

Beoordeling Leaselinq

Leaselinq staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op klantenvertellen hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 9,1 / 10 op basis van meer dan 360 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Bijzonder snelle reactie op aanvraag, klantgericht, vriendelijk, meedenkend en ook nog de scherpste prijs in mijn situatie!” – Aldus een tevreden klant van Leaselinq

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Vergelijken prijzen van meerdere leasemaatschappijen
  • Eerlijk en transparant
  • Onafhankelijk advies op maat
  • Altijd een persoonlijk aanspreekpunt
  • Overzichtelijke website
  • Binnen 15 minuten een offerte op maat

Waarom raden wij Leaselinq aan?

Leaselinq geeft uitstekend advies over de bijtelling van een leaseauto en alle andere zaken omtrent zakelijk leasen. Daarnaast maakt de snelle service en het goede team dit bedrijf ook een uiterst interessante keuze.

Ze zijn transparant en alle reviews staan duidelijk op de website vermeld, zo weten potentiële klanten al snel waar ze aan toe zijn.

Interesse in zakelijk leasen of wagenparkbeheer? Neem dan snel contact op met leaselinq!

Neem contact op
bijtelling leaseauto
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Leaselinq je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven