review pappie en van der zee

Informatie

 • Pappie en van de Zee
 • Makelaardij
 • Hogeweg 10, 1098 CB Amsterdam
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Pappie en van der Zee review

Rapid '54 review

Makelaarsbedrijf Pappie en van der Zee biedt aankoop- en verkoopondersteuning op de Amsterdamse woningmarkt. Pappie en van der Zee bestaat uit twee beëdigde makelaars en zitten vol energie! In totaal bestaat het team uit 4 personen. Pappie en van der Zee helpt u wegwijs worden in de hectische woningmarkt en zorgt dat u een huis binnen uw budget vindt. Door de vele jaren ervaring hebben zij een groot netwerk opgebouwd in Amsterdam en omstreken. Wilt u een woning kopen of verkopen in de buurt van Amsterdam? Bij Pappie en van der Zee bent u ervan verzekerd dat u goed geholpen wordt.

De Amsterdamse woningmarkt is anders dan anders. Veel kopers en weinig aanbod. En het aanbod wat er is, is een stuk kostbaarder dan elders in het land. Bij Pappie en van der Zee kennen ze de markt uitermate goed. Tevens bieden zij verkoopondersteuning aan. Vaak draagt de opbrengst van uw oude woning bij aan de mogelijkheden voor uw nieuwe huis. Pappie en van der Zee adviseren u hoe u een gewenst en optimaal resultaat kunt behalen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Web Wings

Web Wings staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Funda hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 9,3 / 10 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Enige tijd geleden had ik advies nodig voor ons appartement. Gelijk contact opgenomen met Pappie & van der Zee, de afspraak was snel gemaakt. Sandra van der Zee heeft ons vervolgens kundig en professioneel geholpen met onze vraag en daarbij verschillende ideeën aangedragen waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Al met al een zeer prettige ervaring!” – Tevreden klant (Renate)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Aankoopmakelaar
 • Verkoopmakelaar
 • Bemiddeling
 • Taxaties
 • Tweede woningen
 • Veel ervaring

Aankoopmakelaar Pappie en van der Zee

Vind een passende woning!

Het vinden van een passende woning in Amsterdam kost tijd en aandacht. Pappie en van der Zee helpt u een passende woning te vinden binnen uw budget. Tijdens het intakegesprek maken zij een budgetindicatie voor u en brengen zij uw woonwensen in kaart. Dit geeft u een realistisch beeld van uw mogelijkheden op de woningmarkt.

Hierna gaat u samen met Pappie en van der Zee woningen bezichtigen. Als aankoopmakelaar helpen zij u vanaf het zoekproces tot en met de aankoop en afhandeling. Met Pappie en van der Zee staat u er nooit alleen voor.

Hulp bij uw zoekproces?
beoordeling pappie en van der Zee
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Pappie en van der Zee je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor makelaars op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Van Cromvoirt Makelaars of AMH Makelaars.

Bekijk de reviews van deze bedrijven