logo 123waldo

Informatie

 • 123Waldo.nl
 • Webshop
 • Keurenplein 4, 1069 CD Amsterdam
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • Live chat: Ma t/m Za 9:00 – 21:00
 • info@123waldo.nl
Bekijk website

123Waldo.nl review

XTRN-IT review

123Waldo.nl is een webshop voor accu’s, opladers, batterijen en omvormers. Deze producten zijn bij 123Waldo.nl te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Persoonlijke begeleiding is voor 123Waldo.nl belangrijk. Via telefoon, chat en e-mail zijn zij te bereiken voor al uw vragen of advies.

123Waldo.nl levert zo snel mogelijk uw accu, oplader, batterij of omvormer bij u thuis. Zowel in Nederland, België als Duitsland. Pakketjes van 123waldo.nl zijn altijd eenvoudig te volgen met een track & trace code. niet tevreden met uw bestelling? Dan krijgt u bij retour binnen 30 dagen uw geld terug.

Inforeview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling 123Waldo.nl

123Waldo.nl staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 50 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Ondanks twee maal een defecte levering met schade door transporteur bleven de mensen van 123Waldo snel bereikbaar, correct en bestelden bij de fabriek de fabriek in Polen meteen nieuwe toetsenborden voor me. Deze werden direct naar mij verzonden en is het toch nog binnen een week opgelost! Het was niet hun schuld en de service bleef optimaal en vriendelijk. Ik beveel 123Waldo van harte aan voor hun service-gerichtheid!” – Tevreden klant (Hans van den Oever)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Persoonlijke begeleiding
 • Niet tevreden? Geld terug
 • Kwalitatieve producten
 • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
 • Snelle communicatie

Samsung s8 oplader

De beste rijschool in Sittard

Bij 123Waldo.nl kun je onder andere terecht voor een nieuwe Samsung s8 oplader. Dit is een USB-C oplader en is geschikt voor de Samsung s8. Daarnaast beschikt deze oplader over een extra USB-poort. Deze is geschikt voor snel laden. Ook voor deze Samsung s8 oplader geldt de regel niet tevreden, geld terug. Jouw Samsung s8 oplader zal snel geleverd worden. waarna jij je telefoon weer snel kunt opladen.

Begin meteen met rijlessen!
123Waldo

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 123Waldo.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Telefoonhoesje.nl en Massage gun.

Bekijk de reviews van deze bedrijven