logo Conceptual Furniture

Informatie

 • Conceptual Furniture
 • Interieurdesigner
 • Kummenaedestraat 72

  6165 BX Geleen

 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Conceptual Furniture

XTRN-IT review

Conceptual Furniture is een bedrijf dat anderen bedrijven helpt bij het inrichten en ontwerpen van de juiste meubels. De individuele wensen van deze bedrijven vormen de leidraad van de keuzes in de inrichting en wij maken het compleet. We hebben oog voor de toekomst en zorgen ervoor dat de mensen van de bedrijven met elkaar beter in contact komen en kunnen communiceren. Dit allemaal door het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van meubilair. Een omgeving creëren waar dit te realiseren is, is de uitkomst. Daarbij moeten mensen in het bedrijf zich goed voelen en is sociaal contact met elkaar belangrijk. Taken routinematig uitvoeren helpt niet bij aan een effectieve toekomst. Daarom dat we deze routine proberen te doorbreken door middel van verandering in de omgeving. Het bieden van een omgeving dat inspiratie geeft, sociale banden verlegd, collega’s en klanten leert kennen en de creativiteit in de mens stimuleert. De meubels moeten allemaal aansluiten op dit concept. Om te kunnen overleggen met elkaar, te sparren, pauze te hebben en andere zaken te bespreken zijn meubels die de ruimte goed invullen en die de communicatie met elkaar stimuleren een goede oplossing.

Beoordeling Conceptual Furniture

Conceptual Furniture is aanwezig op andere platformen. Hier kunnen reviews achter gelaten worden door klanten en eventueel partners. Google is hiervoor het meest gewilde platform, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De  medewerkers van Conceptual Furniture hebben ons goed geholpen met het realiseren van de perfecte omgeving voor onze werknemers. Ze zijn erg creatief en weten met onze doelen en problemen een perfecte oplossing te bedenken. Ook het design springt er voor ons uit!” – Tevreden klant (Jaap Lutgens)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Creatief
 • Innovatief
 • Ervaren
 • Doelgericht
 • Professioneel
 • Persoonlijk

Inrichten door Conceptual Furniture

Functionele ruimte

Ben je op zoek naar de perfecte meubels voor jouw ruimte in te richten, zodat het de perfecte uitstraling heeft en functioneel is tegelijkertijd. Dan is Conceptual Furniture een bedrijf dat bij jou past. Hierbij staat het in contact brengen van de mens met elkaar centraal. Conceptual Furniture creëert de ruimte zo in dat het past in de omgeving en dat er communicatie kan plaatsvinden, maar er nog altijd privacy is waar nodig. Het inrichten van een lounge of lobby en vele andere bekende ruimtes zijn belangrijk voor bedrijven. Deze moeten optimaal zijn voor effectief succes. Daarom helpt Conceptual Furniture bij het inrichten van deze ruimtes en het maken van de perfecte beschikbare meubels. Een verwaarlozen en routinematige ruimte wordt zo omgetoverd tot een ruimte voor de toekomst. Een ruimte vullen met de juiste meubels is een taak waarbij je creatief moet zijn, waar je kennis van de effecten van de meubels moet hebben en de trends van nu moet weten. Dit om alles zo perfect mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. De klanten als zowel de zakelijke partners en de medewerkers moeten zich op hun plek voelen.

Koop lounge/lobby meubilair
Conceptual Furniture
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Conceptual Furniture je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor woninginrichting op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wooninrichting websites kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende wooninrichting websites onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Wandpanelen Hout  of Outside Meubelen!

Bekijk de reviews van deze bedrijven