Dashed review

Informatie

 • Dashed review
 • online dienstverlening
 • Kerkenbos 1075-Y, 6546BB, Nijmegen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 – 732 69 02
 • info@dashed.nl
 • https://dashed.nl/
Bekijk website

Dashed review

XTRN-IT review

In de dynamische wereld van digitale marketing, onderscheidt Dashed , een full-service development bureau, zich door een frisse, innovatieve aanpak die zowel inspirerend als effectief is. Als een vooruitstrevend bureau, gericht op het leveren van uitzonderlijke resultaten, heeft Dashed een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in online marketing.

Wat maakt Dashed uniek? Allereerst hun diepgaande kennis op het gebied van marketing, Google Ads, social media, SEO, e-mailmarketing en WordPress websites, waarmee ze hun klanten helpen om online op te vallen. Dashed begrijpt exact hoe ze een website moeten optimaliseren om hoger te scoren in zoekresultaten.

klantgerichte benadering

Wat Dashed echter echt onderscheidt, is hun klantgerichte benadering. Ze begrijpen dat elke klant uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Hun team van experts werkt nauw samen met klanten om maatwerkoplossingen te ontwikkelen die echt resultaat leveren. Hun toewijding aan klanttevredenheid en hun vermogen om flexibel en responsief te zijn in een steeds veranderende markt, maakt hen tot een ideale partner voor elk bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken en groeien.

Meest gewaardeerde beoordeling

Aanrader voor iedereen die een goede site wilt hebben! Dashed heeft ons in alle opzichten positief verrast. We wilde een custom website zodat we alles naar onze wil konden aanpassen. Na onze schetsen van de site te hebben aangeleverd werd er erg snel en professioneel gehandeld waardoor er al heel snel een goede basis ontstond. De backoffice waarin wij nu werken is heel gebruiksvriendelijk. Wij hebben zelf veel contact met Robin, hij geeft erg snel antwoord op onze vragen en neemt echt de tijd voor je. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Flexibel, goedkoop en transparant
 • Fijne communicatie
 • Makkelijk te bereiken
 • Perfecte dienstverlening
 • Verschillende diensten

Extra diensten

Naast development, legt Dashed ook een sterke focus op marketingdiensten. Ze helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van websites in zoekmachines zoals Google​​, het opzetten en beheren van effectieve social media strategieën​​, het bouwen van winstgevende Google Ads campagnes​​, en het verzorgen van getimede en doelgerichte e-mail campagnes​​.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Dashed review je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Batchforce en godigital

Bekijk de reviews van deze bedrijven