Fris Nederland logo

Informatie

 • Fris Nederland
 • Opsporingsdienst
 • Westervoortsedijk 73
  6827 AV Arnhem
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fris Nederland review

Rapid '54 review

Fris Nederland speelt een belangrijke rol bij het terugdringen van diefstal van waardevolle goederen in Nederland, België en Duitsland door middel van op maat gemaakte track & trace-oplossingen. Als marktleider in opsporingsdiensten werkt Fris Nederland samen met een groot aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Met behulp van slimme trackers en technologieën zoals GPS en LoRa lokaliseert, vindt en brengt Fris Nederland gestolen objecten terug, waaronder fietsen, motoren, auto’s, boten, bedrijfswagens, bouwmaterialen, gereedschappen en agrarische machines. Denk hier bijvoorbeeld aan een gps tracker voor fiets, auto, etc. De meldkamer in Arnhem is speciaal ingericht voor dit doel en zorgt ervoor dat de vermiste of gestolen goederen binnen tien minuten worden doorgegeven aan opsporingsteams in heel Nederland.

Fris Nederland heeft een jarenlange ervaring in dit veld en vindt een groot percentage van de gestolen goederen terug. Dit heeft een positieve invloed op de schadelast voor verzekeraars, bedrijven en particulieren.

Als marktleider in opsporingsdiensten is Fris Nederland toegewijd aan het bestrijden van diefstal van waardevolle goederen en het bieden van op maat gemaakte oplossingen aan klanten in Nederland, België en Duitsland.

Beoordeling Fris Nederland

Fris Nederland heeft over het algemeen positieve beoordelingen van klanten. De klanten zijn blij met de snelle reacties van de klantenservice, de betrouwbare bezorgdienst van de gestolen goederen en de GPS trackers zelf.

Meest gewaardeerde beoordeling

Binnen 24 uur had ik mijn elektrische vouwfiets weer terug en werden er op dezelfde locatie 2 andere gestolen fietsen gevonden. Eindelijk de ervaring dat er iets gedaan wordt met m’n aangifte van een gestolen fiets. Super. – Jose Mijnals

Diensten van Fris Nederland

 • Connected fietsen
 • GPS Connected fietsen
 • Connected brommer, scooter en motor
 • Track & Trace
 • Gratis bezorgservice
 • 24/7 bereikbaar

Opsporen in 4 stappen

 1. Eigendom ontvreemd? Direct alarm!
 2. 24/7 vermissing melden en Fris doet de rest
 3. Beste terugvindgarantie door de unieke bewegingsmelder in real-time te volgen
 4. Eigendom teruggevonden? Gratis bezorgservice in heel Nederland
Klik hier voor meer informatie
Fris Nederland GPS tracker
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fris Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven