logo van cromvoirt

Informatie

 • Van Cromvoirt Makelaars
 • Makelaardij
 • Minderbroederssingel 669, 6041 KH Roermond
 • Opgericht in 1972
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Van Cromvoirt Makelaars review

XTRN-IT review

Van Cromvoirt Makelaars is al meer dan 40 jaar actief als NVM-makelaar in de vastgoedmarkt in Midden-Limburg. Gevestigd in Roermond houdt Van Cromvoirt Makelaars zich bezig met zowel verkoopmakelaardij als aankoopmakelaardij. Daarnaast zetten zij hun expertise ook in bij huur en verhuur. Op deze manier bieden zij hun diensten aan in het volledige werkgebied van de makelaardij Sinds 1999 zijn Edwin van Dronkelaar en Lou Heunen eigenaars van Van Cromvoirt Makelaars. Het team van Van Cromvoirt Makelaars zijn vakkundig en begeleiden u persoonlijk bij al uw huisvestingsvraagstukken.

Op zoek naar een huis in Roermond of wilt u uw huidige huis verkopen? Dan bent u bij Van Cromvoirt Makelaars aan het juiste adres. Zij zijn bereid om u te helpen tijdens het hele aankoop- of verkoopproces. Samen met u willen zij zorgen voor een bevredigend resultaat!

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling Van Cromvoirt Makelaars

Van Cromvoirt Makelaars ontvangt reviews op o.a. Facebook en Google en heeft er ook veelal op de eigen website staan. Met de bijna 150 reviews die ze daar krijgen scoren ze een gemiddelde van 9,1/10.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Contact met de makelaar verliep soepel, alles was netjes voorbereid en de fotograaf had goed gevoel bij de woning waardoor de foto’s er uitstekend uitzagen. Met name de senioriteit van de makelaar en respectvolle manier waarop met potentiële kopers werd omgegaan zijn het aanraden waard.”
–Tevreden klant (Dhr. Peters)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk
 • Persoonlijk
 • Veel ervaring
 • Betrokken
 • Expertise
 • Efficiënt

Opstellen taxaties in Roermond

Snel de actuele waarde van uw woning bepalen

Benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Eén van de diensten die Van Cromvoirt Makelaars aanbiedt is het opstellen van taxaties. Dit is belangrijk omdat de actuele waarde van een woning van belang is bij de financiële mogelijkheden voor een volgende stap. Van Cromvoirt Makelaars is gecertificeerd en beëdigd als taxateur.

Binnen een week verzorgt Van Cromvoirt Makelaars als Makelaar in Roermond uw taxatie!

Taxatie aanvragen
Van Cromvoirt Makelaars reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Van Cromvoirt Makelaars je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je makelaardij over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Onder andere AMH Makelaars is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven