computerfutures bedrijfslogo

Informatie

 • Computerfutures
 • Detacherings onderneming
 • Tribes Amsterdam
  SOM 2 Gebouw, 2e verdieping
  Claude Debussylaan 9
  1082 MC Amsterdam
 • 600+ medewerkers
 • Reviewscore: 4/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Computer Futures

XTRN-IT review

Computer Futures is een dynamisch internationaal opererend bedrijf. Al ruim 30 jaar opereren ze als recuter in de tech industrie. Je kunt er terecht als je op zoek bent naar een baan of een baan switch in de technologie sector. Computer Futures heeft een gigantisch netwerk over de hele wereld. In Nederland hebben ze een kantoor in Rotterdam en Amsterdam. Het rekruteren van specialisten en het helpen van organisaties gebeurt in de niches: Informatie management, Cloud/DevOps, IT security, Risk en Software development. Op de website kun je ook veel vacatures vinden in heel Nederland! Als je op zoek bent naar een baan in een van deze niches, wacht dan niet langer!

Beoordeling Computer Futures

Gebaseerd op een aantal verschillende review bronnen, komen we tot de conclusie dat Computer Futures een score behaalt van 4/5 sterren. Het valt daarbij op dat het bedrijf vooral na 2019/2020 opvallend veel meer positieve reviews heeft ontvangen. Wat we ook niet mogen vergeten is dat dit bedrijf zich in een zeer competitieve markt begeeft. Hieruit kunnen we concluderen dat Computer Futures heeft gewerkt aan klanttevredenheid. Ze zijn op een aantal punten enorm gegroeid ten opzichte van 2019/2020. Dit is een zeer veelbelovende en sterke en positieve ontwikkeling waarin het bedrijf laat zien dat ze focus ligt op het creëren van een prettig verlopende klantreis.

Meest gewaardeerde beoordeling

(vertaald uit het Engels)
Van het recruitmentproces helemaal tot het tekenen van mijn contract, heeft Computer Futures professioneel, transparant en effectief gehandeld en gecommuniceerd!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Groeimogelijkheden
 • Professioneel
 • Betrouwbaar
 • Persoonlijk contact
 • Resultaat gericht
 • Groot aanbod aan vacatures

Waarom raden wij Computer Futures aan?

Computer Futures is een ervaren specialist op het gebied van detachering in de software development, informatie management, Cloud/DevOps, IT security en Risk. Ze hebben al 30 jaar ervaring in deze sector en beschikken ook daadwerkelijk over het sterkste netwerk van deze hele markt. Dat maakt de kans dat je snel een baan vindt die bij je past aanzienlijk groter. Als recruitment bedrijf is er geen betere in deze sector.

Droombaan zoeken
vr glasses
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Computer Futures je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere PIKA en Alta-ICT.

Bekijk de reviews van deze bedrijven