speelwinkel in limburg

Informatie

 • De Dwalende Dwerg
 • Spellenwinkel Limburg
 • Markt 17,
  6191 JH Beek
 • Reviewscore: 4,7/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over De Dwalende Dwerg

XTRN-IT review

De Dwalende Dwerg is dé spellenwinkel in Limburg die zowel een bruisende fysieke winkel in Beek als een uitgebreide webshop biedt. Bij De Dwalende Dwerg vind je een uitgebreide collectie gezelschapsspellen, dungeons & dragons benodigdheden, uitdagende puzzels en diverse accessoires om jouw spelervaring compleet te maken. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en boeiende activiteit, De Dwalende Dwerg heeft alles wat je nodig hebt om plezier en avontuur te beleven.

Beoordeling De Dwalende Dwerg

De Dwalende Dwerg staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 23 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na deskundig advies, zijn we naar huis gegaan met Dungeon Fantasy Board Game” – Tevreden klant (Mirjam)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Veel kennis
 • Klantvriendelijk
 • Behulpzaam
 • Betrouwbaar
 • Scherpe tarieven
 • Snelle levering

Je favoriete spel kopen bij De Dwalende Dwerg

De Dwalende Dwerg is er voor iedereen

Ben je op zoek naar de leukste spellen voor een gezellige avond? Dan moet je bij De Dwalende Dwerg zijn! De Dwalende Dwerg heeft de bekendste spellen voor je op een rij gezet, maar ook minder bekende spellen vind je hier! Deze verrassende, boeiende spellen tillen je gezelschapsspelencollectie naar een hoger niveau. Zo is er voor iedereen urenlang speelplezier.

Bekijk hier alle spellen
de dwalende dwerg
We are over the moon persoonlijkheidstesten

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Dwalende Dwerg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online-marketingbureaus kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Todo Bien of Web Wings!

Bekijk de reviews van deze bedrijven