logo Totaal Textiel

Informatie

 • Totaal Textiel
 • Webshop
 • Koperslagerij 52
  4762 AP Zevenbergen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Totaal Textiel review

XTRN-IT review

Voor iedere branche een geschikte outfit regelen. Dat is de taak van Totaal Textiel. Het regelen van professionele kleding voor uw bedrijf. Of het nu een trui is of een overal. Bij Totaal Textiel is het allemaal mogelijk. De kleren laten bedrukken met een tekst en/of het bedrijfslogo kan door middel van een zeefdruk, een transfer, een sublimatie en via een borduur techniek. U kunt helemaal zelf kiezen, invullen hoe u uw professionele bedrijfskleding wilt hebben en hoe het uit moet komen te zien.

Ook de kleuren kun je helemaal zelf invullen. Dit allemaal voor de juiste uitstraling te geven aan de klanten en de medewerkers. Het maakt niet uit waar je werkt als de uitstraling, maar goed is. Daarnaast levert Totaal Textiel ook veiligheid schoenen aan. Bescherming voor kwetsbare voeten op het werk is in bijna elke werkomgeving wel gewenst. Een laag model of een hoog model het maakt niet uit. Bij Totaal Textiel wordt het totale plaatje geleverd. Voor werkvesten, werktruien en alle andere bedrijfskleding kun je terecht.

Beoordeling Totaal Textiel

Totaal Textiel staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google scooren ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5/ 5 op basis van meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij zochten al een tijdje naar de perfecte bedrijfskleding voor ons bedrijf. Dankzij de goede service en de goed geprijsde werkkleding van Totaal Textiel zijn wij nu voorzien van onze professionele looks.” – Diderick Klaasen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Groot assortiment
 • Goede kwaliteit
 • Gepersonaliseerde werkkleding
 • snel geregeld
 • Eenvoudig te bestellen
 • Directe registratie

Bedrijfshygiëne en wassen

Bij Totaal Textiel zijn er ook producten te koop voor meer hygiëne te waarborgen bij uw bedrijf. Dit zijn producten als deurmatten, luchtverfrissers, zeepdispensers en meer. Daarnaast helpen ze met het reinigen en wassen van gordijnen, matten, linnen en kleding. Zo weet u zeker dat het diep gereinigd is en het op de juiste manier wordt gedaan. Ook het strijken van deze producten wordt onder handen genomen om ook hierin het totaal pakket aan te kunnen bieden. De reparatie van kleding wordt ook door Totaal Textiel verzorgd.

Ontdek de was diensten van Totaal Textiel
Bedrijfskleding
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Totaal Textiel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende andere webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere partySpellen en Plasma Aansteker.

Bekijk de reviews van deze bedrijven