Informatie

  • Broekman Logistics
  • Logistiek
  • Waalhaven Z.Z., 3089 JH Rotterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Broekman Logistics review

XTRN-IT review

Broekman Logistics biedt wereldwijd logistieke oplossingen op maat. Het bedrijf heeft meerdere internationale kantoren met locaties in West- en Centraal-Europa en Zuid- en Oost-Azië. Er is een goede en intensieve samenwerking tussen deze kantoren en dat is goed terug te zien in de dienstverlening van het bedrijf. Dankzij hun sterke netwerk van internationale partners en vertegenwoordigers in de logistieke sector, zorgen zij ervoor dat ieder logistiek probleem wordt opgelost.

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in transport over weg, zee, spoor, door de lucht én in multimodaal transport. Het verwerken, opslaan en zo efficiënt mogelijk transporteren van complexe, zware en/of gevaarlijke goederen is voor hun geen enkel probleem.

Broekman Logistics beoordeling

Broekman Logistics ontvangt op verschillende plekken voor online reviews beoordelingen van hen klanten. Op Google hebben ze meer dan 161 recensies. De score die hieruit naar voren komt is een 4,2/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Onze meest betrouwbare partner in Europa! We kunnen altijd vertrouwen op Broekman Logistics.” – Inam

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Duurzaamheid
  • Oplossing op maat
  • Concurrerende prijzen
  • Hoge kwaliteitseisen
  • Vriendelijke medewerkers
  • Persoonlijk

Service van hoge kwaliteit

Broekman Logistics is een volwaardig logistiek partner met een wereldwijd bereik. Door hun persoonlijke benadering kunnen zij een duurzame waarde toevoegen aan jouw supply network. De wereldwijde economie blijft groeien en de globalisering neemt steeds meer toe. Hierdoor wordt de logistieke sector steeds belangrijker. Broekman Logistics is een toonaangevende parter met een sterk, wereldwijd netwerk waarop je kunt vertrouwen. Door hun kennis en ervaring kunnen zij de juiste oplossingen bieden voor al jouw complexe, logistieke uitdagingen.

Bekijk nascholing code 95!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Broekman Logistics je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Logic Waste en Adrem

Bekijk de reviews van deze bedrijven