Informatie

  • Stoïk
  • Dienstverlening
  • Arendstraat 4, 6135 KT Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Stoïk review

XTRN-IT review

Stoïk, een dienstverlenend bedrijf met al 17 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in drie hoofonderwerpen: inkoopprofessionalisering, aanbestedingen en contract- en leveranciersmanagement. Al deze onderwerpen zorgen uiteindelijk voor een betere samenwerking, waarbij transparantie, verbinding en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Inkoopprofessionalisering

Stoïk begint als eerste met het analyseren van de inkopen van de organisatie. Hierbij worden alle onderdelen van de inkoop bekeken, zoals het beleid van de werknemers maar ook hoe de systemen werken. Vanuit deze analyse komt een doel in zicht, wat is het punt waarop gefocust moet worden? Vanuit hier zal Stoïk, samen met de organisatie, een nieuwe visie met ambities opstellen. Het punt wat Stoïk hier uniek in maakt, is dat zij puur en alleen voor reële en concrete acties gaan. Hiermee start er direct een duurzame ontwikkeling. Loopt er iets mis? Dan wordt er gelijk bijgestuurd, dit doordat alles structureel bijgehouden wordt.

Contract- en leveranciersmanagement

Stoïk werkt actief samen met leveranciers, dit om ervoor te zorgen dat er een betere samenwerking komt tussen hen en de opdrachtgevers. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat bedrijven vaak meerjarige contracten afsluiten, zonder dat ze hierbij monitoren hoe dit proces verloopt. Stoïk vindt dat wel belangrijk, zij zorgen ervoor dat de opdrachtgever en opdrachtnemer meer in contact komen te staan met elkaar. Uit deze dialogen ontstaan daardoor betere resultaten maar het biedt ook de mogelijkheid tot bijsturing waar nodig. De aanpak van Stoïk hierin is om voorafgaand een 0-meting te doen en vanuit daar te bouwen naar een richting die beide partijen willen bereiken.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Als bedrijfseigenaar begrijp ik het belang van ketensamenwerking en netwerken binnen de inkoopsector. Stoïk heeft ons geholpen deze aspecten te versterken door hun nadruk op transparantie, verbindend vermogen en gezamenlijk belang. Dit heeft geleid tot concrete en meetbare verbeteringen in onze bedrijfsresultaten.” – Erwin

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 17 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Co-creatie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Strategisch inzicht
  • 100% resultaatgericht

Samenwerkingen

Stoïk heeft al meerdere grote samenwerkingen lopen. Zoals bijvoorbeeld die met Wonen Limburg. Hierbij hebben zij de rol van inkoopstrateeg, dat betekend dat ze zich bezig houden met het begeleiden van ingewikkelde aanbestedingsprocessen. Stoïk organiseert inkooptrajecten voor onder andere woonwagens maar ook tijdelijke flex woningen en een meerjarige gebiedsontwikkeling. Daarnaast hebben ze ook het inkoopbeleid opgewaardeerd voor Wonen Limburg.

Lees hier meer!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Stoïk je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Batchforce en godigital

Bekijk de reviews van deze bedrijven