The family Chiropractor

Informatie

  • The Family Chiropractor
  • Chiropraktische zorg
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

The Family Chiropractor

Rapid '54 review

The Family Chiropractor is een kleinschalige familiepraktijk die hoogwaardige chiropractische zorg biedt. Zij focussen zich op neurologische gezondheid en holistische zorg van topkwaliteit.

Beoordeling The Family Chiropractor

The Family Chiropractor staat bekend als een hoogwaardig bedrijf met een kundige chiropractor.

Meest gewaardeerde beoordeling

Fijne ervaring bij deze praktijk. De sfeer is enorm ontspannen, al bij binnenkomst voel ik me relaxed.
De behandelingen verlopen goed, het bevalt me beter dan ik had verwacht!
Alles wordt goed, op een rustige en fijne manier, uitgelegd door Daniel en daarnaast is er erg fijn contact met Lotte met betrekking tot de afspraken en extra uitleg.
Ik zou het zeker aanbevelen! – Amy

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kleinschalige familiepraktijk
  • Persoonlijk
  • Vakkundig
  • Gemoedelijk
  • Professionele hulp
  • Vriendelijk

Diensten van The Family Chiropractor

Chiropractie is een holistische benadering van gezondheidszorg die zich specifiek richt op het verbeteren van de werking van de wervelkolom en het centrale zenuwstelsel, bestaande uit de hersenen en het ruggenmerg. We begrijpen dat alles in ons lichaam nauw verbonden is met het zenuwstelsel en onder invloed staat van het zenuwstelsel. De mate waarin we ons welzijn ervaren, onze prestaties leveren en onze algehele levenskwaliteit hangen in grote mate af van de efficiëntie van onze ruggengraat en ons zenuwstelsel.

De taak van een chiropractor is om grondig de wervelkolom en het zenuwstelsel te onderzoeken om te bepalen of er gebieden zijn waar een zenuw knel zit of waar sprake is van beperkingen. Deze beperkingen worden subluxaties genoemd. Wanneer een subluxatie wordt vastgesteld, zal de chiropractor gerichte aanpassingen aan de wervelkolom uitvoeren op dat specifieke punt. Op deze manier wordt de communicatie tussen de hersenen en het lichaam hersteld, waardoor uw lichaam op een hoger niveau kan functioneren.

Klik voor meer informatie
family chiropractor
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als The Family Chiropractor je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstenbedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Verhuisbedrijf Utrecht review en Laptopverhuur review

Bekijk de reviews van deze bedrijven