Locked4Kids logo

Informatie

 • Locked4Kids
 • Productie bedrijf
 • Edisonweg 11, 6101 XJ Echt
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 4,6/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Locked4Kids

Rapid '54 review

Locked4Kids is een productie bedrijf dat verpakkingen produceert die moeilijk door kinderen kunnen worden geopend. Dit is super handig als je bepaalde producten verkoopt die niet goed zijn voor kinderen. Als je bedrijf dit soort producten verkoopt, dan is Locked4Kids de perfecte partner voor jou!

De verpakkingen die ze verkopen zijn makkelijk voor volwassenen om te openen. Maar voor kinderen is dit een hele opgave. Als in deze producten iets zit wat onveilig is voor kinderen. Dan hoef je je geen zorgen te maken dat er iets kan gebeuren.

Je zult twee duwpunten vinden met uitstekende haken. Deze duwpunten bevinden zich diagonaal aan elke zijde van de doos. Kinderen begrijpen gewoon niet hoe het werkt. En als ze het wel begrijpen, zijn ze niet in staat om het fysiek aan te pakken omdat hun handen te klein zijn.

Beoordeling Locked4Kids

Locked4Kids heeft reviews op verschillende reviews sites. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van een aantal reviews

Meest gewaardeerde beoordeling

Geweldige klantenservice. Aangekomen in het VK in minder dan een week – Tim Penrose

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Moeilijk voor kinderen
 • Makkelijk voor volwassenen
 • Snelle productie
 • Hoge kwaliteit verpakkingen
 • Jarenlang ervaring
 • Scherpe tarieven

Kindvriendelijke verpakkingen bij Locked4Kids

Het bedrijf om verpakkingen te produceren!

Locked4Kids is makkelijk, kosten efficiënt en gemaakt voor massa productie. Of je nu een heel groot of juist een wat kleiner aantal verpakkingen nodig hebt, het kan bij Locked4Kids allemaal. Je kunt ook speciaal geproduceerde, unieke verpakking verkrijgen bij dit innovatieve bedrijf.

Bij heel veel verpakkingen die gebruikt worden in Europa en de Verenigende Staten zijn problemen met kind veiligheid. De meeste zijn helemaal niet kindvriendelijk, als ze wel kindvriendelijk zijn is het te duur of is er een lage productie snelheid.

Locked4Kids is ook nog eens gecertificeerd in Europa volgens de US16 CFR 1700.20 en ISO 8317 certificaten. Dit zijn standaarden die gelden voor kind veiligheid en volwassen vriendelijkheid. Locked4Kids is dus dé partner als het gaat om de productie van kind vriendelijke verpakkingen!

Begin meteen met rijlessen!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Locked4Kids je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor productiebedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende productiebedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ecobliss Retail en Verizon Connect.

Bekijk de reviews van deze bedrijven