de duurzame jongens logo

Informatie

  • De Duurzame Jongens
  • Installatietechniek
  • Industriestraat 10B, 6135 KH Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Duurzame Jongens review

Rapid '54 review

Wil jij graag zonnepanelen laten plaatsen? Dan ben je bij De Duurzame Jongens aan het juiste adres.

De Duurzame Jongens zijn namelijk dé zonnepanelen installateur van het zuiden. Een duurzame toekomst staat bij hun centraal. De werknemers zijn vrolijk, enthousiast en gedreven en voorzien jouw gehele installatie met een zonnestraal op hun gezicht. Al hun installateurs zijn gecertificeerd, waardoor jij garant staat voor professionaliteit en vakkundigheid.

Kwaliteit en service staan bij De Duurzame Jongens op de eerste plaats. De gehele installatie is tot in het kleinste detail voorbereid en perfectie is hun streven. Problemen worden voor je opgelost en geen uitdaging wordt bij hun uit de weg gegaan. De Duurzame Jongens willen uitblinken in de beleving rondom zonnepanelen-installaties. Om zo daadwerkelijk een verschil te maken en écht iets bij te dragen aan de maatschappij.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling De Duurzame Jongens

De Duurzame Jongens staan genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 100 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering heb ik zowel de mannen als dames van De Duurzame Jongens ervaren als een kundig en hard werkend team met uitstekende service en perfecte en vriendelijke communicatie. De Duurzame jongens leveren alleen producten van hoge kwaliteit en bijbehorende dienstverlening.
Ze hebben kennis van zaken, leggen alles goed uit, leveren veel detail informatie, nemen regelmatig contact op om afspraken te checken en toe te lichten. Kortom: ik ben een uiterst tevreden klant en zal De Duurzame Jongens aan iedereen van harte aanbevelen.” – Tevreden klant (Lilian)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede service
  • Vakkundig
  • Professioneel
  • Enthousiast
  • Gedreven
  • Klantgericht

Meer dan alleen installatie van zonnepanelen

Dé zonnepanelen installateur van het zuiden

De Duurzame Jongens installeren niet alleen zonnepanelen in Sittard en de rest van Limburg, ook voor vele andere duurzame oplossingen kun je bij hun terecht. Voor De Duurzame Jongens gaat een duurzame toekomst namelijk verder dan alleen het installeren van zonnepanelen. Daarom kan je bij hen ook terecht voor duurzame oplossingen als airco-installaties, duurzame dakbedekking, elektrische aanpassingen, laadstations voor elektrische voertuigen én zelfs mogelijkheden tot energieopslag.

Met hun jarenlange ervaring in de elektro- en installatietechniek weten de medewerkers van De Duurzame Jongens te allen tijde, wat u op welk moment precies nodig heeft. Hun installaties zijn altijd van een uitstekende kwaliteit en voor een schappelijke prijs.

Ga samen met De Duurzame Jongens voor een duurzamere toekomst!
beoordeling de duurzame jongens
dak isolatie

Airco van De Duurzame Jongens

Een duurzame en voordelige manier van isoleren!

De Duurzame Jongens doen niet alleen maar zonnepanelen installeren. Het bedrijf focust zich namelijk ook op het verduurzamen van huizen. Onder andere door het leveren en monteren van airco’s. Met een airco draag je niet alleen bij aan de creatie van een duurzamere en veiligere milieubewuste omgeving, maar help je ook jezelf. Met een airco kun je namelijk zowel koelen als verwarmen en hiermee zorg je ervoor dat jouw energierekening minder wordt, waardoor je geld bespaart. De Duurzame Jongens bieden verschillende airco’s aan tegen eerlijke prijzen. Op de website zijn de opties en mogelijkheden hiervan te vinden.

Ontdek meer over airco’s!

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden
Rapid '54 review

Wil je net als De Duurzame Jongens je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor zonnepanelen-installateurs op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel iedere organisatie en bedrijf gebruikt worden. Ook voor zonnepanelen-installateurs kan dit platform zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om je dienstverlening met betrekking tot het installeren van zonnepanelen verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende zonnepanelen-installateurs onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere NL-Zonnepanelen en Vergelijk Solar.

Bekijk de reviews van deze bedrijven