Zzpdaily review

Informatie

 • ZZPdaily
 • Dienstverlening
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

ZZPdaily review

Rapid '54 review

De passie van het bedrijf Zzpdaily ligt bij het helpen van freelancers door middel van informatie te geven over alles wat met financiën te maken heeft. Dit doet het bedrijf door middel van het volgende;

 • Het sturen van een wekelijkse nieuwsbrief.
 • Op de website van Zzpdaily staan 300 artikelen met informatie.
 • Het bedrijf geeft kant-en-klare templates, email opzetten en checklists vrij.
 • Als laatste heeft het bedrijf eigen e-books met boordevol informatie

Het bedrijf heeft één uiterst belangrijk doel gesteld en dat is het bezorgen van succes aan de freelancers, zodat zij financieel kunnen bloeien.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling ZZP daily

ZZPdaily wordt uitermate goed beoordeeld door vele klanten. Deze klanten laten via reviews weten dat ze ZZPdaily zowel professioneel als behulpzaam vinden. Dit blijkt ook uit het aantal reviews dat het bedrijf via meerdere reviewsites binnenkrijgt, gemiddeld scoren ze een 4,6 / 5 op basis meerdere reviews

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zzpdaily heeft mij van de informatie voorzien die ik het hardst nodig had in het begin van de opzet van mijn eigen bedrijf. In tijden dat ik nog onzeker was over het regelen van mijn financiën, zijn zij een belangrijke helpende hand geweest.”- Joep Boosten

Best beoordeelde kwaliteiten:

 • Zakelijke rekening vergelijken
 • Zakelijke rekening openen
 • Boekhoudprogramma vergelijken
 • Hulp bij vinden van een boekhouder

Hoe kies je de juiste zakelijke bankrekening voor je onderneming?

Een zakelijke rekening kun je bij de meeste banken binnen Nederland openen. Echter, de vraag is hoe vind je nu de bankrekening die bij jouw onderneming past? Ben jij een ondernemer in een vof, kies dan voor een zakelijke rekening VOF. Het is officieel niet verplicht om als ondernemer in een vof een zakelijke rekening te openen, maar als je de kleine letters leest zal je zien dat de meeste banken in de voorwaarden vermelden dat je een privérekening niet zakelijk mag gebruiken.
Daarnaast heeft het openen van een zakelijke rekening voor een vof veel voordelen. Zo hou je de inkomsten en uitgaven van privé en zakelijk gescheiden en een zakelijke rekening is vele malen overzichtelijker dan een privérekening. Denk hierbij ook even aan hoe de klant het zal zien, maak je liever het bedrag over aan een organisatie, of aan een individueel persoon?

Bekijk hier de opties
Zzpdaily review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ZZPdaily je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven