Tenzinger review

Informatie

  • Tenzinger
  • Dienstverlening
  • Nijverheidsweg 16A, Utrecht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Tenzinger review

Rapid '54 review

Ook in de zorg gaan de veranderingen snel en zijn er grote uitdagingen. Tenzinger speelt hierop in door de zorg te verslimmen met hun kennis en grensverleggende ICT-oplossingen.

Dit houdt in dat ze de werkzaamheden voor de menselijke zorg verslimmen door middel van data gedreven oplossingen. Het bedrijf beschikt over meer dan 300 experts in de zorg, ICT, data, projectmanagement en consultancy. Daarnaast heeft Tenzinger al meer dan 15 jaar ervaring in digitalisering. Sectoren waarvoor het bedrijf gewerkt heeft zijn jeugd- en pleegzorg, ouderenzorg, ggz en gehandicaptenzorg.
Meer dan 170.000 zorgverleners maken gebruik van de zorgverslimmende oplossingen van Tenzinger.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Tenzinger

Tenzinger staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van wel bijna 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb Tenzinger als een erg fijn en behulpzaam bedrijf ervaren. De service was top!” – Tevreden klant (Philip)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Fierit ECD ouderenzorg
  • Project- en verandermanagement
  • Strategisch organisatieadvies
  • AFAS implementatie

Het zorgprestatiemodel (ZPM)

Ben je op zoek naar een nieuw zorgprestatiemodel (ook wel ZPM genoemd)? Dan ben je bij Tenzinger aan het juiste adres. Het ZPM wordt vanaf 2022 een bekostiging met makkelijke regels en logische nota’s. De meest belangrijke verandering is dat het ZPM uitgaat van het volgende principe: planning is realisatie. Zorgverleners hoeven nu niet meer vast te leggen dat ze een consult of klant hebben gehad, dit is nu automatisch te zien in de planning.
Het is een nieuwe manier van werken. Alle processen binnen de organisatie worden namelijk geraakt. Zowel de registratie, declaratie zorgplanning als zorgverlening.

Regel nu ook jouw ZPM
Tenzinger review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Tenzinger je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ecuafina en Stip-t.

Bekijk de reviews van deze bedrijven