Tenzinger review

Informatie

  • Tenzinger
  • Dienstverlening
  • Nijverheidsweg 16A, Utrecht
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Tenzinger review

XTRN-IT review

Tenzinger is een bedrijf wat het beste van data combineert met menselijke expertise in de zorgsector. In de zorg gaan de veranderingen nou eenmaal snel en zijn er groeiende uitdagingen. Tenzinger speelt hier op in door de zorg slimmer te maken via hun kennis en grensverleggende ICT-oplossingen. Hoe doen ze dit precies?

Dit houdt in dat ze de werkzaamheden voor de menselijke zorg verslimmen door middel van data gedreven oplossingen. Tenzinger meer dan 300 experts tot hun beschikking heeft in uiteenlopende sectoren zoals de zorg, ICT, data, projectmanagement en consultancy. Combineer dit met hun 15+ jaar aan ervaring in digitalisering en ze zijn een ware data driven zorg powerhouse. In het verleden heeft Tenzinger samengewekt met bedrijven in de zijn jeugd- en pleegzorg, ouderenzorg, ggz en gehandicaptenzorg.

Momenteel maken meer dan 170.000 zorgverleners gebruik van de zorg verslimmende oplossingen van Tenzinger. Dit is niet zonder reden, Tenzinger levert simpelweg goed werk. Zo geeft Tenzinger ook de zorgverslimmer awards uit.

Beoordeling Tenzinger

Tenzinger staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van wel bijna 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb Tenzinger als een erg fijn en behulpzaam bedrijf ervaren. De service was top!” – Tevreden klant (Philip)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Fierit ECD ouderenzorg
  • Project- en verandermanagement
  • Data Science & Artificial Intelligence
  • Strategisch organisatieadvies
  • AFAS implementatie
  • Sustainable data management

Het zorgprestatiemodel (ZPM)

Ben je op zoek naar een nieuw zorgprestatiemodel (ook wel ZPM genoemd)? Dan ben je bij Tenzinger aan het juiste adres. Het ZPM wordt vanaf 2022 een bekostiging met makkelijke regels en logische nota’s. De meest belangrijke verandering is dat het ZPM uitgaat van het volgende principe: planning is realisatie. Zorgverleners hoeven nu niet meer vast te leggen dat ze een consult of klant hebben gehad, dit is nu automatisch te zien in de planning.
Het is een nieuwe manier van werken. Alle processen binnen de organisatie worden namelijk geraakt. Zowel de registratie, declaratie zorgplanning als zorgverlening.

Regel nu ook jouw ZPM
Tenzinger review
Zorg data

De Zorgverslimmer Award

Tenzinger is van mening dat de zorg meer verslimmers nodig heeft. De zorg is namelijk een essentieel onderdeel van niet alleen onze maatschappij, maar ook van onze samenleving in het geheel. Daarom beloont Tenzinger bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award. Sinds 2021 nomineert Tenzinger ieder jaar 24 Zorgverslimmers. Het is hard nodig om de zorg steeds beter te laten functioneren en die 24 verslimmers helpen daar direct bij. Via onderstaande link leer je meer over wat de Zorgverslimmer Awards precies inhouden!

Zorgverslimmer Awards

De Tenzinger Kennisbank

Als er één sector is waar het delen van informatie cruciaal is, dan vindt Tenzinger dat dat de zorgsector is. Om deze reden hebben ze een eigenhandige kennisbank opgezet wat één simpel doel heeft: iedereen slimmer maken, en op de hoogte houden, over de zorg. Zoals Tenzinger zelf zegt: “Wij delen onze kennis graag met jou”. Zo vindt je binnen deze kennisbank over de zorg artikelen over bezuinigingen, data driven oplossingen en innovaties, trends binnen de zorg en nog veel meer. Neem vooral een kijkje in de kennisbank van Tenzinger door hieronder op de knop te klikken, je kan er alleen maar slimmer van worden.

Kennisbank
Dokter
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Tenzinger je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Ecuafina en Stip-t.

Bekijk de reviews van deze bedrijven