allprepare logo

Informatie

 • Allprepare
 • Webshop
 • Burgemeester J.G. Legroweg 45A, 9761 TA Eelde
 • Opgericht in 2014
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Allprepare review

Rapid '54 review

Allprepare is een webshop waar producten voor noodsituaties en onvoorziene omstandigheden kunt kopen. Het bedrijf is gestart om zo mensen minder afhankelijk te maken van derden wanneer een ramp of noodsituatie zich voordoet. Het assortiment is zeer breed, waardoor men zich kan voorbereiden op elk mogelijke situatie. De producten hebben een zeer lange houdbaarheidsdatum, waardoor de klant gedurende maar liefst 25 jaar verzekerd is van voedsel.

Producten zijn gemakkelijk via de webshop te bestellen en worden vervolgens met de post thuis bezorgd. Allprepare hanteert een zeer snelle levertijd wanneer de producten op voorraad zijn. In dit geval wordt een bestelling die voor 21:00 geplaatst is de volgende dag nog bezorgd.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Allprepare

Allprepare staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op FeedbackCompany hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 9 / 10 op basis van meer dan 1200 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Super snelle levering en groot aanbod van zaken die je nodig kunt hebben in tijden van nood.” – Tevreden klant (Mike)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Goede kwaliteit
 • Jarenlange ervaring
 • Goede klantenservice
 • Meedenkend personeel
 • Breed assortiment

Voorbereid op alle situaties

Een breed assortiment

Allprepare bereid je voor op alle mogelijke rampscenario’s. Zo bestaat het assortiment niet alleen uit noodrantsoen en benodigdheden voor drinkwater, maar wordt er ook rekening gehouden met stroomvoorziening. Om ervoor te zorgen dat je nog beter voorbereid bent op een situatie heeft Allprepare verschillende noodpakketten samengesteld. Een noodpakket bestaat uit de nodige onderdelen om goed voorbereid te zijn op uiteenlopende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een noodpakket voor in de auto of een noodpakket voor brandveiligheid. Allprepare heeft ervoor gezorgd dat alle benodigdheden handig gebundeld zijn.

Bekijk de noodpakketen
noodpakket
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Allprepare je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Primex en Daktentvakantie.

Bekijk de reviews van deze bedrijven