mediator

Informatie

 • Mediator kaart
 • Juridische dienstverlening
 • Nieuw Eyckholt 290C, 6419 DJ Heerlen
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mediator kaart

Rapid '54 review

Mediatorkaart is de oplossing om jou te koppelen aan en geschikte mediator. Zij beschikken over een groot nationaal netwerk van mediators in ieder gebied binnen Nederland. Zij zijn ervan overtuigd dat het koppelen van jou aan een lokale mediator, dit een makkelijker proces wordt en daardoor minder tijd kwijt bent aan het regelen van de juiste persoon. Met Mediatorkaart kun je een ruzie veel makkelijker oplossen en kan er makkelijker tot een gezamenlijke oplossing worden gekomen.

Mediatorkaart is een volledig onafhankelijk reviewplatform, waarbij er een koppeling wordt gemaakt aan een mediator die bij jouw situatie past. Met Mediatorkaart weet jij zeker dat jouw conflict op de juiste manier wordt opgelost en de best mogelijke oplossing wordt gekozen.

Beoordeling Mediator kaart

Mediator kaart heeft vooral veel reviews op de website. Hier zijn in totaal 160 reviews achter gelaten! Op basis hiervan scoren ze gemiddeld een 4,7.

Meest gewaardeerde beoordeling

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatorkaart.nl- Natascha

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Goede service
 • Transparante werkwijze
 • Groot netwerk van Mediators
 • Razend snel vergelijken
 • Gratis offertes

Verschillende technieken binnen mediation

Mediation is iets waarvoor tijd dient te worden genomen. Het uiteindelijke doel van een mediation sessie is namelijk dat het probleem of het conflict op een zo goed mogelijke manier wordt opgelost. Hiervoor dien jij dan ook te beschikken over een mediator die de benodigde vaardigheden hiervoor heeft. Over het algemeen zijn er vier verschillende technieken bij mediation: evaluerende mediation, faciliterende mediation, transformatieve mediation en narratieve mediation. Met deze technieken dient een mediator tot een passende oplossing te komen. Door gebruik te maken van Mediatorkaart kun jij voor elke situatie de juiste mediator vinden!

Boek hier je sessie!
mediator kaart review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mediator kaart je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere NL-zonnepanelen en Oppasland

Bekijk de reviews van deze bedrijven