oppasland review

Informatie

 • Oppasland
 • Dienstverlening
 • Koldingweg 7B, 9703 LM Groningen
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Oppasland review

Rapid '54 review

Wanneer jij en je partner van maandag tot vrijdag druk zijn met werk, dan kan het soms lastig zijn om je kinderen te verzorgen. Zeker als deze nog jong zijn kun je ze niet zomaar alleen thuis laten. Het komt ook wel eens voor dat de moeders van jonge kinderen alleen staand zijn en dat maakt het helemaal lastig. Je moet dus een oplossing gaan zoeken.

Veel ouders kiezen er een deze situatie voor om een oppas te nemen. Deze let op de kinderen wanneer de ouder(s) van huis zijn. Een oppas vinden kan eenvoudig op oppasland.nl. Zij helpen jou met het vinden van een geschikte gastouder of oppas. Ook wanneer je op zoek bent naar oppaswerk ben je hier aan het juiste adres. Aanmelden en registreren is helemaal gratis. De website is eenvoudig te gebruiken en alles staat duidelijk aangegeven.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Oppasland

Oppasland staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Trustpilot hebben ze een score van 3,9/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Binnen een week na het plaatsen van de advertentie kennis gemaakt met een leuke meid uit het dorp. De kinderen waren direct dol op haar. Bedankt en hopelijk kunnen jullie nog veel ouders helpen!” – Tevreden klant (Fleur)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Betrouwbaar
 • Goede service
 • Gratis registeren
 • Gebruiksvriendelijk
 • Werkt met VOG
 • Snel en makkelijk

Over Oppasland

Het platform om ouders, oppassers en gastouders in contact te brengen

Oppasland is een platform waar mensen zich kunnen aanmelden op het moment dat zij zoeken naar een oppas of zichzelf als oppaswerker beschikbaar stellen. Het vinden van een geschikte oppas is niet eenvoudig of soms zelf helemaal niet mogelijk. Vaak proberen ouders via via in contact te komen met oppaswerkers, maar de opties zijn dan vaak beperkt. Op www.oppasland.nl kun je je volledig gratis aanmelden een advertentie plaatsen. In deze advertentie laat je onder andere weten waar je woonachtig bent, hoeveel kinderen je hebt en op welke dagen jij graag een oppas zou willen inhuren. De website is zo ingedeeld dat het voor iedereen te begrijpen is. Door gebruikt te maken van dit platform worden je opties ineens veel groter en vind je gegarandeerd een oppas of oppaswerk.

Meld je nu aan!
oppasland beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Oppasland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Goede voorbeelden hiervan zijn Schoolfoto en DAK kindercentra.

Bekijk de reviews van deze bedrijven