schoolfoto review logo

Informatie

  • Schoolfoto’s
  • School fotograaf
  • Havenstraat 54, 2211 EJ Noordwijkerhout
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schoolfoto review

XTRN-IT review

Met Schoolfoto krijgt u een perfect geplande schoolfotodag, een professionele fotograaf en de beste service voor ouders en scholen. Schoolfoto houdt schoolfotodagen op het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs.

Professionele schoolfotografie voor het voortgezet onderwijs. Strak geregelde fotodag en zeer snelle levering van pasjes en koppenkaarten. Dat zijn dingen die Schoolfoto belangrijk vindt!

Een goed geregelde en ontspannen fotodag met mooie en vooral natuurlijke schoolfoto’s. Naast het leveren van de fotoset aan school biedt Schoolfoto een online bestelservice met leuke fotoartikelen voor de ouders aan

Beoordeling Schoolfoto

De klanten van Schoolfoto beschrijven hun ervaringen voornamelijk op het Google review platform. Met de beoordelingen die zij tot nu toe hebben gekregen halen ze een score van 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Sinds een aantal jaren maakt onze school gebruik van Schoolfoto.nl en dat bevalt prima. Communicatie en planning verloopt soepel, correct en vriendelijk. De fotografen die er werken, zijn vriendelijk, professioneel en denken goed mee. De kwaliteit van de foto’s is goed dus al met al zijn wij zeer tevreden.” – Annemiek

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Perfecte schoolfotodag

  • Fijn voor ouders
  • Ervaringsrijk
  • Aandacht voor ouders & leerlingen
  • Gemak voor school
  • Scherpe tarieven

Wie is Schoolfoto?

Duidelijke afspraken, een perfecte planning en een professionele fotograaf. Zo zorgt Schoolfoto dat iedere schoolfotodag perfect geregeld is.

Met aandacht voor de leerlingen en door het gebruik van de nieuwste technieken is ieder plaatje raak en dat maakt ouders blij. Ouders krijgen binnen twee weken een foto met inlogcode en kunnen de foto’s eenvoudig zelf bewerken, bestellen en betalen.

Schoolfoto is een schoolfotograaf die scholen totaal ontzorgt, met eigen productie- en serviceafdeling zijn zij het aanspreekpunt voor ouders. Dat is goed geregeld.

Bekijk Schoolfoto.nl
schoolfoto review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schoolfoto je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor goed wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor andere sectoren kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere IHC en Examencentrum.

Bekijk de reviews van deze bedrijven