palletdeal review

Informatie

 • Palletdeal
 • Meubelmaker
 • Kroezenhoek 16, 7683 PM Den Ham
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Palletdeal review

Rapid '54 review

Door de lange levensduur en de trendy uitstraling van palletmeubels, worden palletmeubels steeds populairder. Voor de productie van de palletmeubels gebruikt Palletdeal uitsluitend hoogwaardige kwaliteit pallets. Alle meubels van Palletdeal zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je de meubels een nacht buiten laat staan. Hierdoor kun je lang plezier hebben van jouw meubels. Naast palletbanken biedt Palletdeal ook palletbedden, palletstoelen, pallettafels, palletbureaus etc. aan. De focus van palletdeal ligt op de kwaliteit in combinatie met de beleving van de klant.

Wil jij palletmeubels op maat laten maken? Dat is ook mogelijk. Om op maat gemaakte meubels te ontvangen dien je contact op te nemen met de klantenservice en dan helpen zij jou graag verder.

Beoordeling Palletdeal

Palletdeal staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google scoren zij met vijf van de vijf sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer tevreden over mijn aankoop loungeset eightys. (120×80)Hierbij had ik meer keus aan passende kussens. De loungeset was kant en klaar en het contact met Marc was zeer goed. Marc reageert snel op je mails, ik kon een aanpassing doen in mijn bestelling en ook telefonisch was het zeer prettig communiceren. Ik wil voorlopig in mijn tuin zitten.” – Tevreden klant (Floor)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Transparant
 • Snelle communicatie
 • Klantgericht
 • Lange levensduur
 • Kwalitatief
 • Maatwerk

Over Palletdeals

De beste kwaliteit palletmeubels

Bij aankoop van meubels via Palletdeal zul je merken dat de communicatie erg vloeiend verloopt en dat je goed geholpen wordt, zo blijkt ook uit de reviews. Pallet meubels kunnen er op maat gemaakt worden en het is ook mogelijk om fijn zittende kussens bij de palletmeubels te kopen. De palletmeubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben bovendien een lange levensduur. Jij vraagt, zij leveren.

Bekijk nu het assortiment!
palletdeals beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Palletdeals je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops met daktenten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Outside Meubelen of Boomstamtafel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven