logo softwash limburg

Informatie

 • Schoonmaakbedrijf
 • Gespecialiseerd in reinigen van daken, gevels en bestrating
 • Pastoor Pontstraat 2

  6005 SE Weert

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Softwash Limburg

Rapid '54 review

Softwash Limburg is hét schoonmaakbedrijf die professioneel en ervaren schoonmaakt zonder schade. De naam verklapt eigenlijk al wat ze doen, namelijk het oppervlakte zacht reinigen. Er worden biologisch afbreekbare chemicaliën gebruikt die het oppervlakte desinfecteren, waardoor de vervuiling wordt afgebroken en met de lage druk wordt weggespoeld. Het duurt tot zes maal langer voordat de organismen terugkomen omdat ze tot diep in de poriën worden gedood.

Softwash Limburg is gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en bestrating. Daarnaast werken ze milieuvriendelijk, want ze zijn vele malen duurzamer dan hogedruk reinigen. Wat hen uniek maakt? Zij durven als enige garantie te geven. Dit doen ze door een Good Stewards garantie aan te bieden wat inhoudt dat ze alleen op water gebaseerde, biologisch afbreekbare, voc arme producten gebruiken die niet gevaarlijk zijn.

Beoordeling Softwash Limburg

Op het internet kun je allerlei positieve reviews van Softwash Limburg vinden. Op het platform van Google hebben ze al 15 reviews, waarmee ze een gemiddelde score van 4,9/5 halen. Het bedrijf wordt dus zeer gewaardeerd in de branche en heeft een groot aantal tevreden klanten.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Onze eerste ervaring met de softwash methode is zeer positief.
Onze twee opritten en bestrating in de achtertuin hebben met deze milieubewuste reiningingswijze een nieuw/schoon uiterlijk gekregen. Uitgevoerd door een kundig en klantgericht bedrijf.” – Carla van Mierlo

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professionele service
 • Ervaren en gecertificeerde professionals
 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijk
 • Direct resultaat na een reiging

Wat doet Softwash Limburg?

Softwash Limburg komt na het maken van een afspraak op bezoek om de werkzaamheden te bekijken, een proefstuk eventueel te zetten en de mogelijkheden door te spreken. Op basis van deze informatie wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Door Softwash reiniging komen er geen schade aan de oppervlaktes en wordt er meteen resultaat gezien na de reiniging. Bij Softwash Limburg reinigen ze daken, gevels, overkappingen, houten terassen en leien dakken. Na een aantal weken na de reiniging komt Softwash Limburg een nacontrole uitvoeren en waar nodig brengen ze nog een extra behandeling aan.

Neem contact op met Softwash Limburg
Softwash Limburg
Review Softwash Limburg

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Softwash Limburg je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningsbedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Acture of Dbsport!

Bekijk de reviews van deze bedrijven