Informatie

  • Boxchainge
  • Boksschool
  • Spekhofstraat 15, 6466 LZ Kerkrade
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Boxchainge review

XTRN-IT review

Als je op zoek bent naar een boksschool voor jong en oud, dan ben je bij Boxchainge aan het juiste adres! Van teambuilding tot traumaverwerking, Boxchainge biedt de jeugd en volwassenen verschillende lessen.

Jeugdtrainingen

Bij Boxchainge wordt de gesprekstafel ingeruild voor de bokshandschoenen. Deze lichaamsgerichte interventie werkt als een uitlaatklep bij jongeren. Het gedrag dat zij tijdens deze boks sessies laten zien, is vaak een weerspiegeling van hun gevoelens en emoties. Aan de hand hiervan kunnen de experts van Boxchainge achterhalen waar je in het dagelijkse leven mee rondloopt en hoe hier verandering in kunt brengen. Tijdens dit traject zul je gekoppeld worden met een bokstherapeut die jou door dit hele traject zal gaan begeleiden.

Teambuilding

Als je worstelt met verschillende tegenslagen op de werkvloer, is deze teambuildingtraject écht iets voor jou en je collega’s. Als je soms het idee hebt dat je weinig voldoening uit je werk haalt of niet altijd lekker op je plek zit, kan dit traject je helpen om je kwaliteiten weer optimaal te kunnen inzetten. Samen met je collega’s ga je de ring in en wordt achterhaald waar ieders kwaliteiten liggen, zodat iedereen bewust wordt van zijn eigen krachten en kan doorgroeien.

Deze en nog veel andere trainingstrajecten maakt Boxchainge dé plek waar jij je zoektocht naar veerkracht en zelfontwikkeling kunt doorzetten.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Teambuilding
  • 100% resultaatgericht
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stap uit je comfortzone
  • Overwinningen en persoonlijke uitdagingen

Werkwijze

Bij Boxchainge moedigen we je aan om uit je comfortzone te stappen en met ons de ring in te gaan. Vooraf stellen we een aantal doelen op die we tijdens dit traject samen gaan realiseren.

Lees hier meer!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Boxchainge je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor sport en gezondheid op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor sport en gezondheid kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw diensten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende sport en gezondheid bedrijven onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Physique Gym en Jouwlijstijl.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven