MAK verhuizingen

Informatie

 • Verhuizing en opslag
 • Nieuwstadterweg 10

  6136 KN Sittard

 • Opgericht in oktober 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MAK verhuizingen review

XTRN-IT review

MAK verhuizingen is hét verhuisbedrijf van Limburg. MAK verhuizingen verzorgt een professionele verhuizing middels een op maat gemaakt plan, die volledig op de woonsituatie aansluit.

MAK verhuizingen biedt verschillende diensten aan. Het verhuisbedrijf biedt particuliere en zakelijke verhuizingen aan. Ook verzorgt MAK verhuizingen ontruimingen bij een woning, winkel of kantoorpand.

Het verhuisbedrijf heeft ook een eigen inboedelopslag. Mensen kunnen hier hun privé- en zakelijke eigendommen tijdelijk opslaan.

Het verhuisbedrijf verzorgt graag middels hun inpak-, demontage- en montage service een professionele verhuizing van A tot Z voor iedereen. Van jong tot oud. Van klein tot groot.

Beoordeling MAK verhuizingen

MAK verhuizingen is voor veel mensen het ideale bedrijf voor hun verhuizing of de opslag van hun inboedel. De klanten laten vaak weten hoe netjes de vakmensen met de inboedel omgaan. Ook vinden zij het fijn dat zij met alle vragen bij MAK verhuizingen terecht kunnen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De inboedel wordt met zorg en aandacht neergezet! Zeer goed geholpen, niets is te gek!” – Aldus een tevreden klant van MAK verhuizingen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Verhuizing op maat
 • Service in het weekend
 • Professionele inpak-, demontage- en montage service
 • Actief door heel Nederland
 • Volledig ontzorgd van A tot Z
 • Eigen inboedelopslag

Hoe verloopt het verhuisproces?

Vooraf aan de verhuizing, bespreekt MAK verhuizingen de wensen en behoeften met de klant.

Aan de hand van de verschillende wensen en behoeften, wordt er een op maat gemaakt plan bedacht. Uit dit plan volgen een aantal opties, waaruit de klant kan kiezen.

Als het plan helemaal duidelijk is zal er vooraf aan de verhuizing een duidelijke prijs worden afgesproken. Dit voorkomt onnodige en onverwachte kosten.

Bekijk de website
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MAK verhuizingen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven