Pro Deo Advocaten logo

Informatie

 • Pro Deo Advocaten.com
 • Gratis juridische hulp
 • Plesmanweg 9,
  7602 PD Almelo
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Pro deo advocaten

Rapid '54 review

ProDeoAdvocaten.com heeft een netwerk van advocaten die cliënten bijstaan wanneer zij de kosten van een advocaat niet kunnen betalen. Deze advocaten worden ook wel Pro deo advocaten genoemd. Door heel Nederland zijn advocaten aangesloten bij dit initiatief.

Iedereen in Nederland heeft recht op een advocaat. Daarnaast is het in sommige zaken zelfs verplicht om een advocaat te nemen. Moet je voor een civiele procedure verschijnen voor de rechtbank dan ben je wettelijk verplicht om een advocaat in te schakelen. Bij de kantonrechter kun je wel zonder advocaat verschijnen. Echter is het voor sommigen niet mogelijk om de kosten van een advocaat te betalen. Wanneer je geen advocaat kunt bekostigen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een gesubsidieerde rechtsbijstand. Deze advocaten worden Pro deo advocaten genoemd. De overheid betaald een vergoeding voor de advocaat. Hierdoor krijg je het grootste gedeelte van de kosten van de advocaat vergoed.

Beoordeling Pro Deo Advocaten.com

Pro Deo Advocaten.com staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Trustoo, Facebook en Sortlist waar zij gemiddeld een 9+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Meteen telefonisch benaderd, aansluitend de nodige info gekregen alsook de gewenste hulp aangeboden gekregen ter opvolging van het probleem!” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Oplossend vermogen
 • Scherpe tarieven
 • Behulpzaam
 • Snel
 • Persoonlijk

Pro deo advocaten gratis

Voor een Pro deo advocaat betaal je vaak nog een kleine bijdrage. Helemaal gratis zijn Pro deo advocaten dus niet altijd. Wel is de Pro deo advocaat erg goedkoop! De eigen bijdrage is van een paar factoren afhankelijk. Zo zijn het verzamel inkomen en het type zaak leidend voor de eigen bijdrage. In sommige gevallen krijg je zelfs nog een korting op de eigen bijdrage. Het kan ook voorkomen dat je helemaal niets hoeft te betalen voor de advocaat.

Sinds 2023 geldt een bedraagt de minimale bijdrage van gesubsidieerde rechtsbijstand € 218,-. Dit minimum is van toepassing op alleenstaanden met een inkomen beneden de € 21.300,- of beneden de € 29.600,- voor samenwonenden of gehuwden. Het bedrag kan oplopen tot een maximaal bedrag van € 918 bij een inkomen beneden de € 30.000,-. Verdien je meer dan € 30.000,- dan heb je geen recht op gesubsidieerde rechtsbijstand.

Vraag direct hulp aan
Pro deo advocaten
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Pro deo advocaten.com je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor Non-profit bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Non-profit bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Non-profit bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Universiteit Maastricht of Fotobewerken online!

Bekijk de reviews van deze bedrijven