ID Wear logo

Informatie

  • ID Wear
  • Kleding bedrukken
  • Stormsweg 2C, 2921 LZ Krimpen aan den IJssel
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

ID Wear review

Rapid '54 review

ID Wear is een bedrijf dat promotioneel textiel en bedrijfskleding levert. Het primaire proces van het bedrijf is het borduren of bedrukken van kleding voor klanten. Vaak is dit het bedrijfslogo, maar je kunt ook bij ze terecht voor een leuke tekst of afbeelding. Buiten de kleding om doet ID Wear ook vaker aan relatiegeschenken. dit gaat van het bedrukken van mokken tot aan paraplu’s en knuffels. Voor iedereen is bij ID Wear wel iets leuks te vinden.

Binnen de markt waarin ID Wear actief is, is het normaal om het bedrukken en borduren van stoffen en bedrijfskleding uit te besteden. ID Wear doet dit echter helemaal zelf. Doordat zij dit doen, is het bedrijf bekend met meerdere werkmethodes. Zo kan het bedrijf de ontwikkelingen gemakkelijk bijhouden en de klant tevreden stellen. ID Wear heeft zo een persoonlijke service en meerwaarde die je niet snel vind bij de concurrent.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling ID Wear

ID Wear staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,4 / 5 op basis van meer dan 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Na een bestelling voor het leveren van 85 stuks veiligheidshesjes inclusies bedrukking met ons logo hebben hebben wij deze naar tevredenheid binnen enkele dagen mogen ontvangen. het is prettig zaken doen op deze manier, wij zullen zeker in de toekomt weer een bestelling doen bij ID Wear.” – Tevreden klant (Lieke)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelheid
  • Bereikbaarheid
  • Kwaliteit
  • Hoog serviceniveau

Wie is ID Wear?

Het bedrijf staat voor persoonlijke service. Dit uit zich op meer punten dan alleen de werkwijze van het bedrukken van kleding. ID Wear doet hun uiterste best om dit te uiten in de gehele dienstverlening. Het bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Na deze jaren weet het bedrijf nog steeds hoe ze met plezier een deskundig advies moeten geven.
ID Wear zet zich sterk in om constant bereikbaar te zijn en snel te reageren. Ook streven ze naar een hoog niveau qua kwaliteit. Dit komt mede doordat ze samenwerken met grote bedrijven.
De webshop van het bedrijf is gemaakt voor gemak. Er is niets wat te gek is voor ID Wear.

Bedruk nu ook jouw kleding
ID Wear review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ID Wear je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rank Online Marketing en Schoolfoto.

Bekijk de reviews van deze bedrijven