Logo Rosavino

Informatie

  • Rosavino
  • Portugese wijnen
  • Kleveringweg 16, 2616 LZ Delft
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Rosavino review

XTRN-IT review

Bij Rosavino vind je ’s werelds beste verzameling wijnen uit Portugal. Portugese wijnen zijn goed in balans, beschikken over complexiteit en vormen een goede harmonie met hapjes. Wanneer men denkt aan Portugese wijnen, dan wordt al snel gedacht aan de zoete Portwijnen met een hoger alcoholpercentage. Maar met ruim 3000 zonuren per jaar, heeft Portugal het ideale klimaat om druiven te laten rijpen. Er groeien ongeveer 200 soorten wijndruiven, die bijna nergens anders ter wereld ter beschikking zijn. Daarom heeft Rosavino ervoor gekozen om zich volledig te focussen op de Portugese wijnen en het Nederlandse volk hiermee kennis te laten maken.

Doordat Rosavino samenwerkt met Portugese wijnhuizen en wijnboeren en deze wijnen direct importeert, blijft er een goede prijs-kwaliteitsverhouding bestaan. Vanwege de Portugese connecties komen er ook exclusieve wijnen op de Nederlandse markt, die hier anders nooit zouden komen.

Beoordeling Rosavino

Rosavino verkrijgt zijn beoordelingen vooral van hen notering op Google. Hier behalen zij vanuit gebruikersreviews de maximale score van 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik heb een aantal flessen wijn besteld voor een speciale avond, via een collega gehoord over Rosavino en ben zeer verrast hoe ik voor deze prijzen zulke lekkere wijnen heb gehad, voor mij zeker een aanrader. – Storm J.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Exclusieve wijnen
  • Snelle levering
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim aanbod
  • Direct geïmporteerd

De mensen achter Rosavino

Rosavino is opgericht door Manuel Pires Horta Rosa en zijn 2 zonen. Vanwege zijn voorliefde voor Portugese wijnen, richtte hij de webshop Rosavino op. Een paar weken per jaar bezoekt Manuel Rosa met zijn familie dan ook zijn thuisland, Portugal. Daar bezoeken ze de wijnhuizen en boeren om de wijnen te proeven en te selecteren. Rosavino kan door haar Portugese connecties wijn in Nederland beschikbaar maken die hier normaal nooit op de markt zouden verschijnen. Zo geniet ook jij thuis van het beste wat Portugal te bieden heeft op het gebied van wijnen.

Bekijk het wijnaanbod!
Rosavino
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Rosavino je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Piperinox en Wineandbarrels

Bekijk de reviews van deze bedrijven