Logo

Informatie

  • JKC Media
  • Online Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

JKC Media review

Rapid '54 review

JKC Media is een jong en innovatief bureau gespecialiseerd in het maken van websites. Gelegen in Strijp-S, het creatieve centrum van Eindhoven, bouwen deze websitebouwers pagina’s in WordPress. WordPress staat bekend als één van de meest gebruiksvriendelijke platformen om websites mee te bouwen.

Wanneer je besluit een traject aan te gaan met JKC Media, zullen ze eerst de huidige situatie van jouw bedrijf onder de loep nemen. Het start met een kennismaking en SEO onderzoek. Vervolgens start de ontwerpfase. Een WordPress website laten maken is hierdoor een eitje. JKC Media werk namelijk volgens 4 kernwaarden; No-nonsense mentaliteit, proactief handelen, resultaatgericht en persoonlijk contact.

Deze websitebouwers reageren snel, hebben al +75 tevreden klanten en leveren maatwerk voor jouw bedrijf. Meer weten? Lees de reviews van JKC Media’s klanten.

Beoordeling JKC Media

JKC Media staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Onder andere Google mijn bedrijf en Facebook vallen hieronder. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling JKC Media

Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat. – Tessa

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Concurrerende prijzen
  • Maatwerk
  • Snelle reactiesnelheid
  • Modern design
  • Responsief
  • Diverse koppeling mogelijk

WordPress website laten maken

JKC Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites met WordPress. Op basis van hoogstaande marketingvaardigheden en meer dan 5 jaar ervaring hebben zij nieuwe websites ontwikkeld die niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook winstgevend zijn.
Om een ​​goede website te bouwen, moet JKC Media jouw bedrijf echt goed kennen. Naast het doen van een goed vooronderzoek van jouw bedrijf en branche, zul je veel persoonlijk contact hebben met het bureau. Een WordPress website laten maken is bij JKC altijd maatwerk en wordt perfect afgestemd op jouw wensen.
Bekijk onze website
Website
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als JKC Media. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als JKC Media ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als JKC Media je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor zakelijk op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere websites over zakelijk kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over JKC Media maar ook andere paginas zoals Bundelpay en Bruis Architectuur. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven