logo Hulp bij Excel

Informatie

  • Hulp bij Excel
  • Consultancy
  • Waalstraat 137, 7523 RD, Enschede
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Hulp bij Excel review

XTRN-IT review

Hulp bij Excel is er voor elk bedrijf dat hulp nodig heeft met het uitwerken van data en administratie via Excel. Vaak kan het zo zijn dat een bedrijf al jaren gebruik maakt van Excel, maar dit niet maximaal benut. Met de hulp van Hulp bij Excel wordt alles overzichtelijker en makkelijker gemaakt om mee te werken. Daarnaast kan vrijwel alles in Excel geautomatiseerd worden, wat een bedrijf veel tijd en geld kan besparen. Ook wanneer je nog niet veel verstand hebt van het werken met Excel, kan Hulp bij Excel jou verder helpen. Alles zal dan stap voor stap uitgelegd worden, waardoor jouw bedrijf ook in de toekomst zelf weet om te gaan met Excel.

Daarnaast is het ook mogelijk om van verschillende data in Excel een mooi overzicht te maken. Dit is handig voor eventuele kwartaal- en jaarcijfers. Hulp bij Excel helpt om alles overzichtelijk op een rijtje te krijgen, waardoor de boekhouding en administratie ook een stuk makkelijker wordt.

Beoordeling Hulp bij Excel

Hulp bij Excel staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Zo krijgt Hulp bij Excel gemiddeld een 4,8 / 5,0.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Samenwerking verloopt heel prettig. Het fijne is dat Wesley denkt in kansen en mogelijkheden, dus eigenlijk kan alles wat we bedacht hebben.” – Berthine

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Duidelijke uitleg
  • Toegankelijk en betrouwbaar
  • Snelle en Accurate service
  • Ervaren Excel expert
  • Vertaalt jouw ideeën in Excel
  • Persoonlijk

De man achter Hulp bij Excel, Wesley

Wesley Bouwmeester is de oprichter van Hulp bij Excel, dat weer een onderdeel is van Bouwmeester Consultancy. Met meer dan 5 jaar ervaring in Excel en VBA is hij de ideale persoon om personen en bedrijven te helpen met het optimaliseren van Excel werkzaamheden. Ook voor Excel training en hulp bij Excel kun je bij Wesley terecht. Als echte Excel specialist weet hij als geen ander hoe je optimaal gebruik kunt maken van Excel. Alles wordt ingezet om voor een 100% klanttevredenheidsgarantie te gaan. Daarnaast hanteert Hulp bij Excel een lage uurprijs vergeleken met grote consultancy bedrijven.

klik hier voor hulp in Excel
Hulp bij Excel
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Hulp bij Excel je review op Inforeview?

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleners kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Digital Movers of Medifactor!

Bekijk de reviews van deze bedrijven