ma-it logo

Informatie

 • MA-IT
 • Dienstverlening
 • Keulenstraat 21, 7418 ET Deventer
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 130 25 26
 • contact@my-automation.nl
Bekijk website

MA-IT review

XTRN-IT review

MA-IT (My Automation-Information Technology) is een transparante organisatie, waar kennis en kunde centraal staan. MA-IT staat bedrijven te hulp voor het succesvol uitvoeren van projecten op het gebied van engineering, industriële automatisering en kantoorautomatisering. MA-IT weet zich te onderscheiden door de kennis en kunde van hun medewerkers.

In het bedrijf zijn ruim 90 medewerkers in dienst. Er werken bij MA-IT natuurlijk hoog opgeleide engineers, programmeurs en consultants. Alle medewerkers krijgen de kans om hun talenten en vaardigheden continu te ontwikkelen. Ma-IT gaat voor een strategische samenwerking met hun opdrachtgevers. Ze investeren in relaties, door zich te verdiepen in het bedrijf en de processen. Op deze manier zijn ze in staat om de beste engineers in te zetten op een project.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Echt een topper deze man, hij heeft zich alle tijd voor me genomen en zodoende nu de 1ste keer geslaagd.
zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Bryan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Flexibel
 • Jarenlange ervaring
 • Maatwerk
 • Onafhankelijk
 • Verbindend

Zoek jij een afstudeerstage in de IT?

Zit jij in het laatste jaar van je studie? Top! Nu alleen nog je afstudeerstage in de iT halen en dan kun je je diploma in ontvangst nemen. Een goede afstudeerplaats is erg belangrijk voor je carrière. Het kan succes opleveren. Heb jij al nagedacht om je afstudeerstage bij MA-IT te doen? Vele andere studenten gingen je voor. Voor je afstudeerstage in de IT ga je onderzoek doen naar een interessant onderwerp en maak je een technische oplossing. Met een afstudeerstage in de IT kun je je eerste echte werkervaring op je CV zetten, wat relevant is voor je carrière.

Bij MA-IT heb je de mogelijkheid om uit een van de toffe afstudeeropdrachten te kiezen. Deze zijn op de website https://my-automation.nl/ te bekijken. Je kan ook samen met een van de engineers een passende afstudeeropdracht samenstellen. Na je afstudeerstage kun je eventeel direct beginnen aan een echte baan bij MA-IT.

Begin meteen!
webdesign bureau
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MA-it je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Open Legal en Testgroup.

Bekijk de reviews van deze bedrijven