Keeping logo

Informatie

 • Keeping
 • Dienstverlening

 • Kruithuisstraat 13, 1018 WJ Amsterdam
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Keeping review

XTRN-IT review

Keeping is een app waarin werktijd geregistreerd kan worden. Tegenwoordig houdt ruim 60 procent van de professionals hun tijd onvoldoende bij. Het gevolg hiervan is dat een onderneming inkomsten misloopt door onnauwkeurige urenregistratie. Met de ontwikkeling van de Keeping App biedt Keeping hier de oplossing voor.

Door uren bij te houden in de Keeping app krijgt u als manager of ondernemer inzicht in de benodigde uren voor toekomstige opdrachten. Door in staat te zijn om deze uren beter te kunnen begroten, wordt het mogelijk om betere planningen te maken in de toekomst. Ook zijn er naast het plannen nog andere belangrijke aspecten aan het bijhouden van uren. Zo wordt het door een urenregistratie mogelijk om de facturatie te verantwoorden.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een geweldige tool om je uren bij te houden, heel erg gebruiksvriendelijk en aan aan te passen aan jouw omstandigheden en werkwijze. Heel erg aan te bevelen en je kunt het eerst gratis op proef nemen. Heel erg tevreden.” – Tevreden klant (Sogno Fotografie)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Innovatief
 • Vooruitstrevend
 • Gericht op de werkvloer
 • Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke software
 • Goede ondersteuning

Urenregistratie met de Keeping App

Heeft uw bedrijf behoefte aan overzicht met betrekking tot de gewerkte uren? Dan is de Keeping App wat voor uw onderneming. In de eerste plaats krijgt u als zzp’er, manager of baas van een bedrijf met personeel overzicht over de bestede uren aan opdrachten. Hij bijhouden van uren lijkt op het eerste oog saai en niet relevant, maar urenregistratie zal u een overzicht geven over het aantal benodigde uren per opdracht. Zo wordt het als zzp’er of als ondernemer met personeel gemakkelijker ondernemen.

Keeping is een gebruiksvriendelijke app die over een overzichtelijke interface beschikt. Omdat het gemakkelijk is om een tijdregistratie te starten, zal het niet zo snel verwateren als een app waarbij het gecompliceerd in elkaar steekt. Facturaties aan klanten worden op deze manier ook betrouwbaar en zeer nauwkeurig gedaan.

Begin met registreren!
urenregistratie
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Keeping je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Valk Veranda en Gemeentepeiler.

Bekijk de reviews van deze bedrijven