E-learning Training

Informatie

 • E-learning Training
 • kiezen uit een stand-alone e-course, blended learning, een webinar, of een heel traject in Learning Management System.
 • Lange Vijverberg 9A

  2513 AC, Den Haag

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 •  085 065 53 40
 • annemarie@elearningtraining.nl
 • https://www.elearningtraining.nl/
Bekijk website

E-learning Training review

XTRN-IT review
Je weet zelf het beste welke kennis en vaardigheden jouw medewerkers nodig hebben op goed te functioneren. Maar hoe zorg je ervoor dat de kennis en vaardigheden worden overgedragen? De onderwijsdeskundige van E-learning Training kunnen jou hierbij helpen. Samen met jou ontwikkelen ze een interactieve oplossing, die ervoor moet zorgen dat deelnemers met verschillende werkvormen de stof leren kennen.
De variatie bevordert het leerrendement. Je kan kiezen uit een stand-alone e-course, blended learning, een webinar, of een heel traject in Learning Management System. Kun je geen keuze maken of vind je het lastig om te kiezen uit de verschillende mogelijkheden? Het team van E-learning training staat voor je klaar. Maak een afspraak op https://www.elearningtraining.nl/ voor gericht en persoonlijk advies.

Beoordeling E-learning Training

E-learning Training heeft zich in de afgelopen periode bewezen als betrouwbare partner voor het ontwikkelen van E-learning modules. Communicatie verloopt uitstekend waardoor je deelgenoot wordt van het gehele proces.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een aanrader! De sfeer was prettig, faciliteiten goed. De kleinschalige en deskundige training heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen en plezier storyline ben gaan gebruiken. Tijdens de training al feedback op wat je gemaakt hebt wat richting geeft en vertrouwen om na de training zelfstandig door te gaan. Bedankt!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Inzicht in leerproces en resultaten
 • Leren waar en wanneer je wilt
 • hoog leerrendement
 • Maatwerk mogelijk
 • Tijdwinst en kostenbesparing
 • Efficiënt leren werken

Zelf een elearning maken met https://www.elearningtraining.nl/?

Wil je zelf een elearning maken voor medewerkers, klanten of een andere doelgroep? Dan ben je bij E-learning Training aan het juiste adres. Ze helpen je op weg met hun praktijkgerichte trainingen. Tijdens deze praktijkgerichte trainingen leer je hoe je een goed cursusontwerp schrijft, zodat je cursus onderwijzend in orde is.

Leer zelf een elearning maken met een van de trainingen: Basic Storyline Training, Advanced Training, Online Storyline Training. Bij E-learning Training kan je ook terecht voor webinars, workshops en kennissessies over bijvoorbeeld onderwijskunde. Snel zelf een elearning maken? Gebruik dan een template van de website https://www.elearningtraining.nl/.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als E-Learning Training je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven in de online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende klanten onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere LeanForms en Tools2Grow.

Bekijk de reviews van deze bedrijven