strooivoer

Informatie

 • The Bird Family
 • Webshop
 • J.F. Kennedylaan 18

  5981XC Panningen

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

The Bird Family review

Rapid '54 review

Ben je op zoek naar alles wat met vogels te maken heeft? Dan ben je bij The Bird Family aan het goede adres! Bij The Bird Family kun je alles vinden wat te maken heeft met vogels. Alles voor vogels, van strooivoer tot huisjes en alles voor de eigenaar, van decoratieve kratten tot wandlampen. Alle producten die verkocht worden door The Bird Family zijn van zeer hoge kwaliteit. Zij willen alleen het beste voor jou en je vogel.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling The Bird Family

De algemene beoordeling van The Bird Family is een 9,8/10. Veel mensen hebben een review achtergelaten waarin ze vertellen over hun goede ervaringen met de kwaliteit van de producten en de snelle levering.

Meest gewaardeerde beoordeling

Vlotte levering. Vriendelijk te woord gestaan bij nadien telefonisch contact. Goede kwaliteit voer. Perfect geleverd met een vriendelijke persoonlijke noot erbij. En de prijs is ook heel goed. – Carolina

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitstekende service
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Ruim assortiment
 • Kwaliteit producten

Het strooivoer

Meer over het strooivoer van The Bird Family

Bij The Bird Family hebben ze een ruim assortiment aan strooivoer voor gevogelte. Het strooivoer bestaat uit een mix van granen, zaden en soms gedroogde vruchten of meelwormen. Er zitten grote verschillen tussen de zaden mixen. Op de website is informatie te vinden bij de producten welke gevogelte de mix graag lusten. Eén ding is zeker, het strooivoer dat bij The Bird Family beschikbaar is, is van hoogwaardige kwaliteit. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en komen uit eigen voorraad. De meest populaire strooivoer mixen uit het assortiment van The Bird Family zijn: Strooivoer Supra All Season, High Energy Plus mix en een mix van gepelde zonnebloempitten gemengd met meelwormen.

Bekijk het assortiment aan strooivoer
strooivoer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als The Bird Family je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Drankbezorgd.nu en Robostofzuigers.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven