kepmar logo

Informatie

 • Forcetools Kepmar
 • Webshop
 • Haspengouw 35, 6162KE Geleen
 • Opgericht 2 januari 2017
 • Reviewscore: 4,6/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Forcetools Kepmar review

Rapid '54 review

Force tools is een webshop die zich vooral specialiseert in de verkoop van autogereedschap. Hier kun je al het gereedschap vinden wat je nodig hebt voor reparaties aan je auto. Buiten gereedschap voor auto’s heeft Forcetools ook enkele opbergsystemen beschikbaar voor het opslaan van het gereedschap.

Daarnaast hebben zij ook een assortiment los gereedschap wat overal voor gebruikt kan worden. Kortom, Forcetools is de plek om nieuw gereedschap te kopen. De snelle verzending en lage prijzen, maken het nog makkelijker om uw favoriete gereedschap te bestellen!

Beoordeling Forcetools Kepmar

Forcetools Kepmar staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op ekomi hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 591 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De verzending was supersnel, de aangekochte sleutel is van goede kwaliteit ondanks de gunstige prijs. Ik heb een buis van 1m gebruikt op een tand van de steekring sleutel van 42 om bouten los te draaien. De sleutel gaf geen krimp” – Tevreden klant (Peter)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ruim assortiment
 • Verschillende soorten gereedschap
 • Snelle levering
 • Lage en eerlijke prijzen
 • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
 • Goede service

Wat is Force Tools Kepmar?

Bij Forcetools kepmar kan je alles vinden wat je nodig hebt met betrekking tot gereedschap. De webshop heeft zich gespecialiseerd in de online verkoop van verschillende soorten gereedschap. Zo kan je makkelijk en snel het juiste gereedschap vinden en bestellen. Kepmar beloofd een snelle levering, grote voorraad, groot assortiment, veilige betaling en gratis levering boven de €50,-. Als je op zoek bent naar het juiste gereedschap dan ben je bij Kepmar aan het juiste adres!

Kepmar professional tools
Kepmar forcetools
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Forcetools Kepmar je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere De Rie Masten en Daktentenshop.

Bekijk de reviews van deze bedrijven