Informatie

 • PRGoeroes
 • Dienstverlening
 • Opaallaan 1180, 2132 LN Hoofddorp

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

PRGoeroes review

Rapid '54 review

Inforeview reviewt niet alleen webshops, maar ook dienstverlenende bedrijven zoals PRGoeroes. PRGoeroes verzorgt PR & free publicity voor de zakelijke dienstverlening (B2B). Vanuit jarenlange ervaring biedt het PR team impact voor jouw bedrijf. Bij PRGoeroes ben je niet alleen verzekerd van zichtbaarheid maar ook een duurzame samenwerking! Niet gek dus dat ze zulke goede waarderingen krijgen.

Beoordeling PR Goeroes

PRGoeroes staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google Reviewa hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5/5 op basis van 10 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Jennifer nam mij stap voor stap mee in de wereld van meer zichtbaar zijn. Dat gaat veel verder dan een Facebookpagina en een LinkedIn-profiel aanmaken. Ze leerde me te kijken door de ogen van de journalist of interviewer, wat die nodig hebben om mij te vinden en snel een beeld te krijgen. Tegelijkertijd geeft ze de tips zodat ik voorbereid aan een interview of tv-optreden kan beginnen. Een aanrader voor vrouwen die uit de schaduw willen treden om hun expertise aan de wereld te laten zien.” – Marian Bosma

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Passie
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Oog voor duurzaamheid
 • Klantvriendelijk
 • Op maat gemaakte dienst
 • Hoge kwaliteit

PR met impact

Voor bedrijven die denken aan de toekomst!

PR met impact voor bedrijven die aan de toekomst denken! Dat is de missie van PRGoeroes. Het team van PRGoeroes, onder andere bestaande uit Jennifer Delano, Duende Elmzoon en Yara Khudeir, kunnen jouw helpen met het creëren van zichtbaarheid voor jouw bedrijf door middel van PR en free publicity. Door kwaliteit, teamwork en oog voor duurzaamheid tillen zij het bedrijfsimago naar het volgende niveau. Dus ben je op zoek naar een PR-bureau die graag een steentje bijdraagt aan een betere wereld? Dan ben je bij PRGoeroes aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PRGoeroes je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor afvalverwerkers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor specifieke sectoren zoals online dienstverlening kan een inforeview inzetten zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere JKC Media en Animatie Video Koning.

Bekijk de reviews van deze bedrijven