All in Echt logo

Informatie

 • All in Echt
 • Evenementen
 • Bandertlaan 9,

  6101 LZ Echt

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

All in Echt review

XTRN-IT review

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfs- of familie-uitje? Dan is All in Echt dé plaats waar je moet zijn. In 2009 heeft het zijn nieuwe locatie geopend. Bij All in Echt kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo hebben ze een kartbaan, bowlingbaan en een lasergame arena. Daarnaast hebben ze ook een paintball-terrein en diverse themaruimte. Of je nu houdt van fysieke, avontuurlijke spellen of juist van strategische spellen. Ze hebben het allemaal. Naast dat je er allerlei activiteiten kunt doen, is er ook de mogelijkheid om een feest bij ze te organiseren. Als je nog een vrijgezellenfeest moet organiseren, is dit misschien wel dé tip voor jou. Bekijk de website voor de verschillende arrangementen.

Meest gewaardeerde beoordeling

De verschillende activiteiten vallen goed in de smaak bij de bezoekers van All-in Echt. Ze geven aan dat het ook een leuk uitstapje voor vrienden is en dat het personeel erg vriendelijk is. Ze geven aan vaker terug te willen komen.

”All in Echt is een superleuke locatie voor verschillende activiteiten. Zo hebben we gekart en erna hebben we nog een aantal uur kunnen bowlen. Een hele leuke middag/avond gehad en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.” – Silvan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vriendelijk personeel
 • Leuke activiteiten
 • Leuk voor feestavonden
 • Ideaal uitstapje met kinderen
 • Heerlijke BBQ
 • Gezellige sfeer

Vrijgezellenfeesten

All in Echt biedt verschillende arrangementen voor vrijgezellenfeesten. Ze nemen de gehele organisatie voor je uit handen. Ze bieden vrijgezellenfeesten aan voor zowel vrouwen als mannen. De arrangementen bestaan uit onder andere 2 activiteiten, ook zit er eten bij inbegrepen. Je kunt er gaan barbecueën, een buffet of friet eten. Voor vrouwen bieden ze het speciale Ladies’ night arrangement aan waarin een cocktailworkshop hoort. Zelf het arrangement samenstellen voor het vrijgezellenfeest? Dan kan! Laat het arrangement perfect aansluiten op je wensen door zelf je activiteiten, eten en drinken uit te kiezen.

Stel je hier je arrangement samen!
Vrijgezelllenfeest
Lasergamen

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als All in Echt je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijdsbesteding op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijdsbestedingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw diensten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vrije tijdsbestedingen onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Kasteel Montfort en Kasteel Limbricht.

Bekijk de reviews van deze bedrijven