Logo gigatek

Informatie

  • Gigatek
  • Online shop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Gigatek review

XTRN-IT review

Gigatek.be is een betrouwbare speciaalzaak met 20 jaar ervaring in elektrisch installatiemateriaal, verlichting en hernieuwbare energieproducten. Ze bieden een breed assortiment aan van kabels, schakelmateriaal, gereedschappen, domotica, ventilatiesystemen en meer, van topmerken zoals GE Vynckier, Teconex, Schneider, en Philips. De klantenservice is uitstekend, met een team van experts die klaarstaan om je te helpen. De website is gebruiksvriendelijk en ze bieden snelle en betrouwbare verzending. Al met al is Gigatek een topkeuze voor al je elektrische installatiebehoeften.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Gigatek

Gigatek.be staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achtergelaten worden door klanten en partners. Op Google-reviews hebben ze de meeste reacties gekregen. Hier scoren zij een 3.5 op basis van 174 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling van Gigatek

“Super blij met de service. Ik bestelde E27 lamphouders en er waren er breuken bij. Na wat mailverkeer hebben ze dit mooi opgelost voor mij door dit te compenseren met gratis verzending op de volgende bestelling.” – Brandon Doven

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • uitgebereide webshop
  • Super service
  • Top kwaliteit producten
  • Snelle levering
  • Groot en divers aanbod
  • Levering binnen 24u

Online shoppen bij Gigatek

Gigatek is dé plek voor al uw elektrisch installatiemateriaal, verlichting en hernieuwbare energieproducten. Met 20 jaar ervaring biedt deze speciaalzaak een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten, variërend van kabels en draden tot domotica en LED lampen. Topmerken zoals GE Vynckier, Teconex, Schneider en Philips zijn bij Gigatek ruim vertegenwoordigd. De gebruiksvriendelijke website en de snelle, betrouwbare verzending zorgen voor een prettige online winkelervaring. Bij Gigatek vindt u alles wat u nodig heeft voor uw elektrische installaties, ondersteund door een deskundig team dat altijd klaarstaat om u te helpen.

Ervaar Gigatek!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Gigatek je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor andere reisorganisaties kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Blankers Schoon en CTC Solutions.

Bekijk de reviews van deze bedrijven